Μπισκοτάκια αμυγδάλου
- 3&1/2 φλιτζάνια αλεύρι.
- 1 κουταλάκι κοφτό μπέκιν.
- 1 φλιτζάνι τσαγιού φρέσκο βούτυρο.
- 1&1/2 φλιτζάνι τσαγιού άχνη.
- 2 κροκάδια.
- 2 κουταλιές σούπας γάλα.
- 1 κουταλιά τσαγιού λικέρ βερίκοκο.
- Αμύγδαλα ασπρισμένα.
- Χτυπάμε καλά το βούτυρο ,προσθέτουμε την ζάχαρη και τους κρόκους. Στην συνέχεια προσθέτουμε το γάλα και το λικέρ.
- Προσθέτουμε στο μείγμα το αλεύρι με το μπέκιν λίγο -λίγο μέχρι να γίνει μια ζύμη μάλλον σφιχτή.
- Πλάθουμε σε ρολό με διάμετρο 4 εκατοστά και το τυλίγουμε σε λαδόκολλα σφιχτά και το βάζουμε στο ψυγείο μιάμισι ώρα.
- Το βγάζουμε ,το κόβουμε δισκάκια πάχους ενός πόντου, μπήγουμε ένα αμύγδαλο επάνω, και τα αραδιάζουμε σε ταψί με λαδόκολλα.
- Τα ψήνουμε σε μέτριο φούρνο (160 βαθμούς)15 λεπτά.