Μπισκότα κολοκύθας με καραμέλες και σοκολάτα

Καραμέλες βουτύρου,σταγόνες σοκολάτας και πουρές κολοκύθας!!πολύ νόστιμα και αφράτα μπισκότα.
- 1 φαρινάπ,
- 1 φλ. ζάχαρη καστανή,
- 1 φλ. βιτάμ ή λάδι,
- 1 μπέικιν πάουντερ,
- 1 1/2 φλ. κολοκύθα τριμμένη ή πουρέ στο μούλτι,
- 2 φλ. σταγόνες σοκολάτας,
- 1 φλ.καραμέλες βουτύρου κομμένες στα τέσσερα,
- 1 βανίλια.
- Σε μεγάλο μπολ ρίχνουμε τη φαρίνα,μπέικιν,ζάχαρη,το λάδι και τον πουρέ,ανακατεύουμε τα υλικά να ενωθούν.
- Προσθέτουμε τις καραμέλες, τις σταγόνες σοκολάτας και την βανίλια, ανακατεύουμε καλά να σχηματιστεί ζύμη μαλακή που ΔΕΝ θα πλάθεται.
- Παίρνουμε ζύμη με ένα απλό κουτάλι ή το κουτάλι του παγωτού και διαμορφώνουμε στρογγυλά μπισκότα, τα βάζουμε σε λαδόκολλα και ψήνουμε 20 λεπτά να ροδίσουν ελαφρά.
- Αν θέλουμε τα γλασάρουμε φτιάχνοντας απλό γλάσο με άχνη και χυμό λεμόνι ή πορτοκάλι.
Μπορούμε να αντικαταστήσουμε την κολοκύθα με μπανάνες πολτοποιημένες στο μούλτι ή με πιρούνι. Σταγόνες βάλτε μαύρης σοκολάτας,το αποτέλεσμα θα είναι πολύ καλύτερο!