Μπιφτέκια με μανιτάρια λάιτ
- 500γρ. κιμά μοσχαρίσιο,
- 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο,
- 175 γρ. μανιτάρια,
- 4 κουταλιές της σούπας φρυγανιά,
- 1 κουταλιά της σούπας πελτέ ντομάτας ή καλύτερα πολτοποιημένες ντομάτες,
- ρίγανη,θυμάρι,
- αλατοπίπερο.
- Βάζουμε στο μούλτι κρεμμύδι και μανιτάρια,τα ψιλοκόβουμε.
- Βάζουμε τον κιμά σε μπολ, ρίχνουμε κρεμμύδι, μανιτάρια, ντομάτα, φρυγανιά, βότανα, αλάτι και πιπέρι. Ζυμώνουμε καλά τον κιμά μας να ενωθούν τα υλικά.
- Αφήνουμε στο ψυγείο 30\' να σφίξει. Πλάθουμε μπιφτέκια και ψήνουμε στο γκριλ ή σε τηγάνι ψησίματος, 15 λεπτά περίπου από κάθε πλευρά.
- Σερβίρουμε με αρκετή σαλάτα εποχής, επίσης μπορούμε να τα σερβίρουμε με ψωμάκια για χάμπουργκερ!!





Για φρέσκα μανιτάρια δεν ξέρω Ελένη,εγώ έβαλα βαζάκι,αλλά πιστεύω πως δεν θα υπάρχει διαφορά στο να γίνουν αφράτα!!
Τα μανιτάρια Ηλιάννα μου αρέσουν πολύ και όπου μπορώ τα χρησιμοποιώ:)
Σας ευχαριστώ πολύ για τα σκουφάκια!!!!
Περιμένω εντυπώσεις από τα αφράτα μπιφτεκάκια:))