Πρόσφατα σχόλια

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ



Μπεζεδάκια με Ινδοκάρυδο

recipe image
Προστέθηκε απόBianka, Πέμπτη, 03 Σεπτέμβριος 2009
none
Συστατικά
  • 6 ασπράδια
  • 300 γρ. ζάχαρη
  • 150 γρ. άχνηζάχαρη
  • 4 βανίλιες
  • 400 γρ. Ινδοκάρυδο
  • κουβερτούρα
Οδηγίες



Χτυπάμε τα ασπράδια σε μαρέγκα σφιχτή

Ρίχνουμε σιγά -σιγά την άχνη, την ζάχαρη την βανίλια

Στο τέλος το Ινδοκάρυδο και ανακατεύουμε καλά

Βάζουμε στο ταψί του φούρνου την λαδόκολλα και με ένα κουταλάκι παίρνουμε από το υλικό και το βάζουμε σε μικρές αποστάσεις στο ταψί

Ψήνουμε σε ζεστό φούρνο στους 175° για 15- 20 λεπτά

Όταν κρυώσουν τα βουτάμε στην λιωμένη κουβερτούρα

 

Λίγα μυστικά ακόμα

Τα διατηρούμε σε ένα τενεκεδένιο σκεύος,  με ένα κομμένο μήλο μέσα, για να μας κρατάει υγρασία και να μην σκληρύνουν

Σχόλια
Μεταφορά στην κορυφή