Πρόσφατα σχόλια

FORUM: ΝΕΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

Απ:Μέτρημα υλικών
Hlianna 13.7.2022 23:24
Απ:Συνταγές light
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:20
Απ:Σχολιάζουμε στον κατάλληλο χώρο!
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:13
Απ:Φωτογραφίες στα σχόλια των συνταγών μας ( Ν...
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:12
Απ:χρηστες κ συνταγες τους
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:11
Απ:Παιχνίδι: Ερωτήσεις-Απαντήσεις !
jiuer7845 7.8.2021 13:03
Απ:Παιχνίδι: Ερωτήσεις-Απαντήσεις !
jiuer7845 7.8.2021 13:00
Απ:Ετοιμαζόμαστε για το Πάσχα!
M_nis27 8.3.2021 19:44
Απ:Μέτρημα υλικών
M_nis27 8.3.2021 19:20
Απ:Πως να κάνω μια τούρτα?
abhikhurana 22.7.2020 4:51
Απ:Αφιερώνω
mihirmane 5.6.2020 6:36
Απ:Mικρές και σύντομες συνταγές
M_nis27 26.3.2020 0:48
Απ:Γιορτή !
M_nis27 26.3.2020 0:44
Απ:Παιχνίδι: Ναι ή Όχι;
M_nis27 26.3.2020 0:21
Απ:Mικρές και σύντομες συνταγές
M_nis27 16.3.2020 17:29
Απ:Περισσεύματα ψωμιού
M_nis27 16.3.2020 16:58
Απ:Παιχνίδι... Διλήμματα
M_nis27 16.3.2020 10:07
Απ:Να σας γνωρίσω τον Κύριο;
Bianka 1.1.2020 21:45
Απ:Περισσεύματα ψωμιού
shubhupatil 8.7.2019 11:08
Απ:Παιχνίδι... Διλήμματα
Hlianna 25.2.2019 8:35
Περισσότερα...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ



Μπακαλιάρος παστός πλακί κατσαρόλας

recipe image
Προστέθηκε απόvasiliki ver, Σάββατο, 13 Οκτώβριος 2018
none
Περιγραφή

Γίνεται νοστιμότατος και ελαφρύς στην κατσαρόλα ,με φρέσκες ντομάτες και δενδρολίβανο το αποτέλεσμα φανταστικό!

Συστατικά
Στα γρήγορα
Κυρίως Πιάτα
Άλλες κατηγορίες
Σερβίρει
6 άτομα

1 1/2 κ. μπακαλιάρος παστός ξαλμυρισμένος σε μερίδες
3 μεγάλα ξερά κρεμμύδια σε μέτριες φέτες
5-6 σκελίδες σκόρδο και κομμένες στην μέση
1 κ. πατάτες κομμένες κυδωνάτες
1 φλ. λάδι
3 - 4 μέτριες ντομάτες ώριμες ψιλοκομμένες
2 φλ. νερό
½ ματσάκι μαϊντανό
7-8 γαρύφαλλα
4 -5 κόκκοι μπαχάρι
1 ξύλο κανέλας
2 κλωνάρια φρέσκο δεντρολίβανο
αλατοπίπερο.

Οδηγίες

Αφού ξαλμυρίσει ο μπακαλιάρος μας τον αφήνουμε σε σουρωτήρι να στραγγίξει πολύ καλά .
Σε φαρδιά κατσαρόλα ζεσταίνουμε το λάδι και σοτάρουμε τα κρεμμύδια ,το σκόρδο,τις πατάτες με τα γαρύφαλλα και το μπαχάρι για λίγα λεπτά σε μέτρια φωτιά να μαλακώσουν.
Ρίχνουμε την ψιλοκομμένη ντομάτα, κανέλα, τον μαϊντανό , το αλατοπίπερο και το νερό.
Αφήνουμε 30 λεπτά να βράσουν σε μέτρια φωτιά.
Προσθέτουμε τον μπακαλιάρο και το δενδρολίβανο , συνεχίζουμε το βράσιμο για 10' ακόμη να πιει τα υγρά

Λίγα μυστικά ακόμα

Όταν προσθέσουμε τον μπακαλιάρο, δεν ανακατεύουμε το φαγητό για να μην τον λιώσουμε, κουνάμε τακτικά την κατσαρόλα.

Σχόλια
Μεταφορά στην κορυφή