Πρόσφατα σχόλια

FORUM: ΝΕΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

KAMPALA ILLUMINATI NO BLOOD SHEDDING+27788676511 I
makambasimon32@gmail.com 4.12.2022 12:52
+27788676511 UGANDA JOIN ILLUMINATI IN KAMPALA How
makambasimon32@gmail.com 4.12.2022 12:51
Απ:Μέτρημα υλικών
Hlianna 13.7.2022 23:24
Απ:Συνταγές light
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:20
Απ:Σχολιάζουμε στον κατάλληλο χώρο!
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:13
Απ:Φωτογραφίες στα σχόλια των συνταγών μας ( Ν...
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:12
Απ:χρηστες κ συνταγες τους
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:11
Απ:Παιχνίδι: Ερωτήσεις-Απαντήσεις !
jiuer7845 7.8.2021 13:03
Απ:Παιχνίδι: Ερωτήσεις-Απαντήσεις !
jiuer7845 7.8.2021 13:00
Απ:Ετοιμαζόμαστε για το Πάσχα!
M_nis27 8.3.2021 19:44
Απ:Μέτρημα υλικών
M_nis27 8.3.2021 19:20
Απ:Πως να κάνω μια τούρτα?
abhikhurana 22.7.2020 4:51
Απ:Αφιερώνω
mihirmane 5.6.2020 6:36
Απ:Mικρές και σύντομες συνταγές
M_nis27 26.3.2020 0:48
Απ:Γιορτή !
M_nis27 26.3.2020 0:44
Απ:Παιχνίδι: Ναι ή Όχι;
M_nis27 26.3.2020 0:21
Απ:Mικρές και σύντομες συνταγές
M_nis27 16.3.2020 17:29
Απ:Περισσεύματα ψωμιού
M_nis27 16.3.2020 16:58
Απ:Παιχνίδι... Διλήμματα
M_nis27 16.3.2020 10:07
Απ:Να σας γνωρίσω τον Κύριο;
Bianka 1.1.2020 21:45
Περισσότερα...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ



Μπακαλιάρος λεμονάτος κατσαρόλας

recipe image
Προστέθηκε απόvasiliki ver, Τρίτη, 29 Μάρτιος 2016 Μέση βαθμολογία vote imagevote imagevote imagevote imagevote image / 5 1 χρήστες ψήφισαν
none
Περιγραφή

Ελαφρύ και πολύ νόστιμο φαγητό με μπακαλιάρο παστό ή φρέσκο!

Συστατικά
Στα γρήγορα
Κυρίως Πιάτα
Άλλες κατηγορίες
Σερβίρει
6 άτομα
  • 1 κ. μπακαλιάρος παστός ,ξαλμυρισμένος και κομμένος σε μέτρια κομμάτια,
  • 1/2 φλιτζάνι του τσαγιού ελαιόλαδο,
  • 2 ξερά κρεμμύδια σε κυβάκια,
  • 2-3 σκ. σκόρδο σε φέτες,
  • 2-3 καρότα σε φέτες,
  • σέλινο χοντροκομμένο,
  • λίγο άνηθο,
  • 500.γρ, πατάτες κομμένες κυδωνάτες ή φέτες χοντρές,
  • αλάτι με προσοχή,πιπέρι,
  • 1 κρασοπότηρο κρασί λευκό,
  • 2 λεμόνια το χυμό τους,
  • 1 φλ. ζεστό νερό,
  • 2 κ. σ. αλεύρι.
Οδηγίες
  1. Κόβουμε το μπακαλιάρο σε μεγάλα κομμάτια τον βάζουμε σε μεγάλο μπολ-λεκάνη με νερό και τον ξαλμυρίζουμε αλλάζοντας τουλάχιστον 2-3 φορές το νερό.
  2. Σε κατσαρόλα βάζουμε το λάδι με τα κρεμμύδια και τις πατάτες να σοταριστούν.προσθέτουμε τα καρότα,το σκόρδο ,ανακατεύουμε να γυαλίσουν.
  3. Ρίχνουμε τέλος το σέλινο ,τον άνηθο και σβήνουμε με το κρασί .Αφήνουμε να εξατμιστεί και προσθέτουμε το ζεστό νερό και λίγο αλάτι,χαμηλώνουμε την φωτιά μας και σιγοβράζουμε μέχρι να μαλακώσουν τα λαχανικά μας.
  4. Βάζουμε προσεχτικά τα κομμάτια του μπακαλιάρου πάνω από τα λαχανικά, ρίχνουμε πιπέρι και βράζουμε ακόμα 15-20 λεπτά περίπου.
  5. Στον χυμό λεμονιών διαλύουμε το αλεύρι προσθέτουμε λίγο λίγο από το ζεστό ζουμάκι του φαγητού μας,ανακατεύουμε καλά να διαλυθεί το αλεύρι και περιχύνουμε το φαγητό ,ανακινούμε την κατσαρόλα μας και αφήνουμε 4- 5΄να δέσει η σάλτσα.

Λίγα μυστικά ακόμα

Αν θέλουμε προσθέτουμε 5-6 πράσα μόνο το άσπρο μέρος τους κομμένα σε ροδέλες!

Σχόλια
Σχόλιο από sofouleli , Τρίτη, 26 Απρίλιος 2016 vote imagevote imagevote imagevote imagevote image
Λαχταριστός ο μπακαλιάρος θα τον κανω αλλά θάθελα να ξερω αν μυριζει καπως.
Μεταφορά στην κορυφή