Μους Ανανά
- 2 φακελάκια ζελέ ανανά
- 2 γιαούρτια στραγγιστά
- 1 κομπόστα ανανά
- 200 γρ.αμύγδαλα ασπρισμένα και καβουρδισμένα
- Σε 2 ποτήρια καυτό νερό διαλύω τα ζελέ.
- Προσθετω άλλα 2 ποτήρια με το ζωμό της κονσέρβας του ανανα και αν δεν φτάσει συμπληρώνω με παγωμένο νερό. Αφου κρυώσει το βάζω στο ψυγείο .
- Μόλις αρχίσει να πηζει ,το βγάζω και το χτυπω με το σύρμα προσθέτοντας το γιαουρτι , τα αμύγδαλα,και τα κομματια του ανανά.
- Τοποθετώ το μπολ στο ψυγείο . Αφου στερεοποιηθει το μίγμα,σερβίρω.
Δροσερό,ελαφρύ αλλά και νοστιμότατο!!!!!!