Μοσχάρι με πάπρικα
-
1 κιλό μοσχάρι κομμένο σε μικρά κομμάτια
-
2 πιπεριές κόκκινες λεπτοκομμένες
-
½ κούπα λάδι
-
1 κρεμμύδι ψιλ/νο
-
2 κ.σ. πάπρικα γλυκιά
-
Λίγο τσίλι ή πιπέρι καγιέν
-
1 κουτί κονκασέ
-
Αλάτι
-
1 κεσεδάκι γιαούρτι στραγγιστό που έχουμε βγάλει από το ψυγείο αρκετή ώρα
-
Σοτάρω το κρέας στο λάδι .
-
Ρίχνω την πάπρικα και το πιπέρι και συνεχίζω το σοτάρισμα.
-
Βάζω το κρεμμύδι και αφήνω για 10 λεπτά να σωταριστεί σε μέτρια φωτιά.
-
Προσθέτω τις πιπεριές, την ντομάτα και το αλάτι και ψήνουμε το φαγητό μας περίπου 1 ώρα ή μέχρι το κρέας μας να ψηθεί καλά.. Ενδιάμεσα ελέγχουμε αν χρειάζεται νερό και προσθέτουμε ανάλογα.
-
Στο τέλος αφού έχει ψηθεί το φαγητό μας, ανακατεύουμε σε ένα μπολ ζουμί από το φαγητό μας με το γιαούρτι και όλο μαζί το μείγμα το ρίχνουμε στην κατσαρόλα μας με το κρέας και ανακατεύουμε καλά.
-
Σερβίρω με ρύζι.
Ναι, Δάφνη μου, μπορεί να γίνει και με άλλα κρέατα, αλλά εγώ το προτιμώ με μοσχάρι για να θυμίζει κάτι από γκούλας!!!!