Μιλφέιγ ρολό της Άννας
- 1 φυλλο σφολιατας
- 1 πακέτο σκόνη κρεμα ζαχαροπλαστικης + το γάλα που γράφουν οι οδηγίες
- λιγα αμυγδαλα φιλε καβουρντισμένα
- Χαράζω σε λεπτές λωρίδες το φυλλο.
- Ψηνω πρωτα το φυλλο οπως είναι και το αφήνω να κρυωνει.
- Φτιάχνω την κρέμα ζαχαροπλαστικής, όπως λενε οι οδηγιες.
- Απλώνω την κρέμα στο φύλλο σφολιάτας και ρίχνω και μερικά αμύγδαλα.
- Τυλιγω προσεχτικα σε ρολο και πασπαλίζω με αχνη και μερικά καβουρντισμένα αμυγδαλα
Συνταγή από Anna Petinareli.