Πρόσφατα σχόλια

FORUM: ΝΕΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

WhatsApp +447825721610 αγοράζει Οξυκωδόνη. Xanax
alllifepharmacies 3.9.2024 11:35
WhatsApp +447825721610 buy tramadol,Methadone,Xa
alllifepharmacies 3.9.2024 9:16
WhatsApp +447825721610 buy Xanax ,Adderall,Tramado
alllifepharmacies 3.9.2024 9:07
MDPHP Pulvershops online in Deutschland
globaldhleuronet@gmail.co 2.9.2024 12:34
MDPHP-Pulver (Freebase)
globaldhleuronet@gmail.co 1.9.2024 1:10
MDPHP POWDER (Freebase) online in Deutschland zu v
globaldhleuronet@gmail.co 1.9.2024 0:57
Bestellen Sie reines MDPHP PULVER (Freebase) onlin
globaldhleuronet@gmail.co 1.9.2024 0:41
Kaufen Sie hochwertiges MDPHP-PULVER (Freebase) on
globaldhleuronet@gmail.co 1.9.2024 0:30
Kaufen Sie hochwertiges MDPHP online in Deutschlan
globaldhleuronet@gmail.co 1.9.2024 0:13
GBL online in Deutschland ohne Rezept erhältlich
globaldhleuronet@gmail.co 31.8.2024 23:44
$Vaild.Work$DUMPS TO CLONED CARDS EXCLUSIVE CC/CVV
selldumps 31.8.2024 4:12
$Vaild.Work$|Cloned Card Atm | Sell Dumps Track 1&
selldumps 31.8.2024 4:11
$Vaild.Work$DUMPS TO CLONED CARDS EXCLUSIVE CC/CVV
selldumps 31.8.2024 4:11
$Vaild.Work$DUMPS TO CLONED CARDS EXCLUSIVE CC/CVV
selldumps 31.8.2024 4:09
$Vaild.Work$SELL DUMPS CLONED CARDS ATM TRACK 1&2
selldumps 31.8.2024 4:05
$Vaild.Work$|Cloned Card Verified paypal cashapp l
selldumps 31.8.2024 4:01
$Vaild.Work$|Best Dumps store Best cloned cards Se
selldumps 31.8.2024 3:56
$Vaild.Work$|Cloned Card Verified paypal cashapp l
selldumps 31.8.2024 3:55
#Vaild.Work#Sell Dumps track 1&2 cloned cards cred
selldumps 31.8.2024 3:53
$Vaild.Work$|Dumps With Pin Shop track 1&2 cloned
selldumps 31.8.2024 3:50
Περισσότερα...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ



Μι λ φεϊγ

recipe image
Προστέθηκε απόtzeni.masterchef, Δευτέρα, 01 Αύγουστος 2011 Μέση βαθμολογία vote imagevote imagevote imagevote imagevote image / 5 3 χρήστες ψήφισαν
none
Περιγραφή

Ανάλαφρη και πλούσια γεύση σ αυτό το αγαπημένο γλυκό.

Συστατικά
  • 2και μισό πακέτα σφολιατίνια.
  • 2 κουτιά γάλα εβαπορέ μεγάλα.
  • Τα  2 κουτιά από το γάλα  με  νερό.
  • 2 βανίλιες άρωμα,
  • 1 και μισό φλυτζάνι τσαγιού ζάχαρη.
  •  1 βιτάμ .
  • 3 αυγά
  •  1/2 φλυτζάνι τσαγιού κορν-φλάουρ
  • 1/2 φλυτζάνι τσαγιού αλεύρι που φουσκώνει.
Οδηγίες
  1. Ανακατεύουμε το αλεύρι με το κόρν φλάουρ. Χτυπάμε ελαφρά τ αυγά και τα προσθέτουμε στο μείγμα. Ανακατεύουμε καλά.
  2. Σε μια κατσαρόλα ,βάζουμε τα 2 κουτιά γάλα  και  το νερό,τις βανίλιες,τη ζάχαρη,και το βούτυρο να ζεσταθούν ελαφρά σε χαμηλή φωτιά. Προσθέτουμε και το μείγμα των αυγών και ανακατεύουμε μέχρι να δέσει η κρέμα, πάντα  σε χαμηλή φωτιά.
  3.  Σένα πυρέξ στρώνουμε μια σειρά σφολιατίνια και ρίχνουμε επάνω την μισή ποσότητα κρέμας,.
  4.  Συνεχίζουμε με άλλη στρώση σφολιατίνια και την υπόλοιπη κρέμα.
  5. Επάνω στην κρέμα  τρίβουμε μερικά σφολιατίνια,και πασπαλίζουμε με λίγη ζάχαρη άχνη και κανέλα.
  6. Τοποθετούμε το γλυκό στο ψυγείο να σταθεροποιηθεί για τουλάχιστον 5 ώρες.
Λίγα μυστικά ακόμα

Αρκετές συνταγές για μιλφέιγ! εδώ

Σχόλια
Σχόλιο από Ε.Φ. , Τρίτη, 02 Αύγουστος 2011
Ένα ωραίο μιλφέιγ!με ωραία κρέμα!
Σχόλιο από hrisag , Τρίτη, 02 Αύγουστος 2011 vote imagevote imagevote imagevote imagevote image
!!!!!!!!
Σχόλιο από sofouleli , Τετάρτη, 03 Αύγουστος 2011 vote imagevote imagevote imagevote imagevote image
Ωραια συνταγή και εύκολη , θα την κανω σύντομα μου αρέσει γιατι δέν έχει σαντιγύ.μπραβο!
Σχόλιο από ελισάβετ , Τετάρτη, 10 Αύγουστος 2011 vote imagevote imagevote imagevote imagevote image
το έφτιαξα και πραγματικά είναι πολύ ωραίο.ειναι καταπληκτική η κρέμα,αν και μου σβόλιασε και παιδεύτηκα λίγο αλλα το αποτέλεσμα με ενθουσίασε
Σχόλιο από tzeni.masterchef , Τετάρτη, 10 Αύγουστος 2011
Ελισάβετ μου χαίρομαι που σου πέτυχε το μιλφεϊγ.Οσο για την κρέμα,δεν καταλαβαίνω γιατί σου σβόλιασε.Αν ανακατευτούν σωστά τα αυγά με το αλεύρι και χτυπηθούν με το σύρμα των αυγών καλά μεσα στην κατσαρόλα με το γάλα ,η κρέμα αυτή γίνεται βελούδινη.Καλό και γρήγορο ανακάτεμμα.!
Σχόλιο από Fpa! , Παρασκευή, 23 Σεπτέμβριος 2011
Καλημέρα σας.Είμαι καινούρια στην παρέα σας και μπορώ να πω ότι περναω πολύ ευχάριστα μπαίνοντας από συνταγή σε συνταγή. Η ερώτησή μου είνια για το αλέυρι.Για ποιο λόγο πρέπει να ειναι αυτό που φουσκώνει,αυτό για όλες τις χρήσεις το έχει δοκιμάσει κάπιος? κατά τ' άλλα η συνταγή σου πρέπει να είναι αντίστοιχη του Κων/νίδη.
Μεταφορά στην κορυφή