Πρόσφατα σχόλια

FORUM: ΝΕΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

The Tremendous Leagues Dominoes Arrive Crashing Do
Balistreri 29.11.2021 6:04
Ohio Country QB Make investments Quinn Ewers Leani
Balistreri 29.11.2021 6:04
Chris Braswell Lands Purple Tide's Initially Cobra
Balistreri 29.11.2021 6:03
PFF Lists Garrett Bradbury as Vikings' Worst Draft
NsdSdsf 23.11.2021 9:35
Fresh new 3rd Quarterback Includes No NFL Wins
NsdSdsf 23.11.2021 9:34
On the lookout again upon the Detroit Lionshistori
NsdSdsf 23.11.2021 9:33
Kadarius Toney Can Assistance the Passing Activity
NsdSdsf 23.11.2021 9:31
The Washington Soccer Team 2021 draft course is in
NsdSdsf 23.11.2021 9:30
The Close of Zach Ertz's Eagles Operate Demanded i
NsdSdsf 23.11.2021 9:29
3 motives why OBJ will even now be upon the Browns
NsdSdsf 23.11.2021 9:28
George Kittle speaks around 49ersQB circumstance
NsdSdsf 23.11.2021 9:27
Kyrie 6 EP Black Red BQ4631-002
nike9595 2.11.2021 3:33
Yankees' DJ LeMahieu Scratched From Starting Lineu
tyydtgfHdrygtdft 8.10.2021 6:44
Fernando Tatis Jr. Can take Trevor Bauer Deep, Tau
tyydtgfHdrygtdft 8.10.2021 6:43
Newbie Mekhi Becton Is made up of Presently Stated
tyydtgfHdrygtdft 8.10.2021 6:43
Barcelona's Griezmann Fixed in the direction of be
tyydtgfHdrygtdft 8.10.2021 6:42
Vrabel 'Absolutely Enthusiastic' toward Insert Jon
tyydtgfHdrygtdft 8.10.2021 6:40
Jaguars Fixed In the direction of Generate toward
tyydtgfHdrygtdft 8.10.2021 6:40
Ja'Marr Chase Functions With Previous All-Qualifie
tyydtgfHdrygtdft 8.10.2021 6:40
Peyton Manning Clears the Air upon How he Qualifie
tyydtgfHdrygtdft 8.10.2021 6:37
Περισσότερα...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ



Μηλόπιτα της Μπιάνκας

recipe image
Προστέθηκε απόBianka, Παρασκευή, 26 Ιούνιος 2009 Μέση βαθμολογία vote imagevote imagevote imagevote imagevote image / 5 3 χρήστες ψήφισαν
κανένας
Συστατικά
  • 700γρ μήλα κομπόστα από το βάζο έτοιμο


ζύμη μαγιάς

  • 250 γρ αλεύρι
  • 8 γρ μαγιά ξερή
  • 1 πρέζα αλάτι
  • 250 ml γάλα ζεστό

ζύμη πάστας Φλώρας

  • 40 γρ ζάχαρη
  • 80 γρ μαργαρίνη λίγο μαλακή
  • 120 γρ αλεύρι

για το άλειμμα

  • μαρμελάδα βερίκοκο ζεστή
Οδηγίες
  1. Βάζουμε τα υλικά για την ζύμη μαγιάς στην λεκάνη του μίξερ και κάνουμε μια ζύμη μαλακιά και την αφήνουμε σε ζεστό μέρος για 45 λεπτά να φουσκώσει .
  2. Βάζουμε τα υλικά για την πάστα Φλώρα σε μια λεκάνη και το ζυμώνουμε με τα χέρια . Το κάνουμε ενα μπαλάκι και το βάζουμε για λίγο στο ψυγείο .
  3. Όταν φουσκώσει η ζύμη της μαγιάς , προσθέτουμε και την ζύμη πάστα φλωρας και τα ζυμώνουμε μαζί με τον γάντζο του μιξερ . Αφήνουμε παλι για 30 λεπτα να φουσκώσει .
  4. Ανάβουμε τον φούρνο στος 180 βαθμούς .
  5. Αλείφουμε με μαργαρίνη μια φόρμα 30αρα με στεφάνι .
  6. Ξαναζυμωνουμε την ζύμη , κρατάμε 2 μπαλάκια μέγεθος σαν μανταρίνι και το υπόλοιπο το ανοίγουμε φύλλο .
  7. Το βάζουμε στην φορμα και τραβάμε να καλυφτεί και το πλαϊνά του στεφανιού περίπου 2 πόντους .
  8. Ρίχνουμε μέσα την κομπόστα από τα μήλα .
  9. Το υπόλοιπο ζυμάρι που κρατήσαμε , το ανοίγουμε φύλλο και κόβουμε λωρίδες σχεδον 1 ποντο φάρδος .
  10. Τις βάζουμε σαν πλέγμα επάνω στην κομπόστα , τα αλείφουμε με την μαρμελάδα , πασπαλίζουμε με χοντρή ζάχαρη αν έχουμε και ψήνουμε το γλυκό για 45 λεπτά
Σχόλια
Σχόλιο από Hlianna , Σάββατο, 27 Ιούνιος 2009 vote imagevote imagevote imagevote image
Η γεύση πρέπει να είναι ιδιαίτερη από τα 2 διαφορετικά ζυμάρια. Πώς βγαίνει η ζύμη αλήθεια; είναι τριφτή; αφράτη ή αλλιώς; Πάντα μέσα στην πρωτοτυπία οι συνταγές σου, Bianka!!!!!
H μαρμελάδα στην επιφάνεια βλέπω ότι διακρίνεται λίγο. Δεν υπάρχει μήλο κομπόστα σε μας εδώ. Τι άλλο φρούτο έτοιμο μπορούμε να βάλουμε που να του ταιριάζει;
Σχόλιο από Bianka , Κυριακή, 28 Ιούνιος 2009 vote imagevote imagevote imagevote image
Ηλιαννα η ζυμη ειναι κανονικη και μαλακη οπως ολες δεν ειναι τριφτη
γινετε και με μηλα που θα τα βρασετε με πολυ λιγο νερο και λιγη ζαχαρη και 1 βανιλια
θα τα βρασετε εως να μεινη μονο το μηλο και να ειναι σχεδον σαν πουρες
αυτο ειναι ολο και ολο
Σχόλιο από Margo , Τρίτη, 30 Ιούνιος 2009 vote imagevote imagevote imagevote imagevote image
Εντυπωσιακή και λαχταριστή η μηλόπιτά σου Bianka! Όσο για τη γεύση, τα υλικά της τα λένε όλα! Μπράβο!
Μεταφορά στην κορυφή