Μερεντοκρουασανάκι του λεπτού
- 1 φύλλο σφολιάτας,
- Μερέντα
- περίπου 2 κ.σ.φουντούκια ή αμύγδαλα χοντροτριμμένα,
- άχνη για πασπάλισμα.
- Κόβουμε το φύλλο σε τρίγωνα,όπως βλέπετε στη φωτό,απλώνουμε τη μερέντα και απάνω πασπαλίζουμε τους τριμμένους ξηρούς καρπούς,όποιον διαλέξουμε!
- Τυλίγουμε σε κρουασάν ξεκινώντας από τη φαρδιά πλευρά προς την στενή!
- Πασπαλίζουμε απάνω με φιλέ αμύγδαλο και ψήνουμε στους 180β.για 20 λεπτά περίπου!
- Αφού κρυώσουν πασπαλίζουμε με άχνη.
μπραβο Βασιλικη!