Πρόσφατα σχόλια

FORUM: ΝΕΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

Cisco Certified Design Associate
angeleena 3.12.2019 8:51
Απ:Περισσεύματα ψωμιού
shubhupatil 8.7.2019 11:08
Απ:Παιχνίδι... Διλήμματα
Hlianna 25.2.2019 8:35
Απ:Αστεία ονόματα που έχουμε ακούσει....
Hlianna 25.2.2019 8:11
Απ:Παιχνίδι: Βρες τη λέξη !
Johnnys 23.2.2019 22:50
Απ:Αστεία ονόματα που έχουμε ακούσει....
Johnnys 23.2.2019 22:21
Απ:Παιχνίδι: Συνέχισε την Παροιμία......
Johnnys 23.2.2019 22:18
Απ:Παιχνίδι: Ναι ή Όχι;
Johnnys 23.2.2019 22:15
Απ:Παιχνίδι... Διλήμματα
Johnnys 23.2.2019 22:12
Απ:Παιχνίδι: Ερωτήσεις-Απαντήσεις !
Johnnys 23.2.2019 22:10
Απ:Μαγειρεύω....φράσεις!
Johnnys 23.2.2019 22:05
Απ:ψωμί ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ και συντηρητικά
Johnnys 23.2.2019 2:06
Απ:Τα μυστικά για ένα πετυχημένο κέικ
Johnnys 22.2.2019 23:47
Απ:Τα μυστικά για ένα πετυχημένο κέικ
Athina P 15.2.2019 10:59
Απ:Κεικ με τυρί μασκαρπόνε
Athina P 15.2.2019 10:52
Απ:Γιορτή !
Athina P 15.2.2019 10:50
Απ:Κάνναβη σε τροφές
Hlianna 2.2.2019 8:25
Απ:Περισσεύματα ψωμιού
Athina P 23.1.2019 9:31
Απ:Περισσεύματα ζυμαρικών
Athina P 23.1.2019 9:28
Απ:Περισσεύματα ψαριού!
Athina P 23.1.2019 9:12
Περισσότερα...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ



Λουκουμάδες

recipe image
Προστέθηκε απόΕ.Φ., Σάββατο, 18 Αύγουστος 2012
none
Περιγραφή

Λουκουμάδες με μέλι και σουσάμι! Κλασσική συνταγή!

Συστατικά
  • 1&1-2 πακέτο φαρίνα,
  • 2 κουταλιές σούπας μέλι.
  • 1 κουταλάκι αλάτι ,
  • 1&1/2 φακελάκι ξερή μαγιά.
  • 3&1/2 φλιτζάνια τσαγιού νερό χλιαρό.
  • Λάδι για το τηγάνισμα,
  • κανέλα,
  • μέλι ζεστό και αραιωμένο με λίγο νεράκι,
  • σουσάμι καβουρντισμένο.
Οδηγίες
  1. Βάζουμε σε μπολ το αλεύρι το μέλι, την μαγιά  και ρίχνουμε λίγο-λίγο το νερό μέχρι να γίνει πηχτός χυλός, προσθέτουμε στο τέλος και το αλάτι.
  2. Σκεπάζουμε τον χυλό και τον αφήνουμε περίπου μισή ώρα μέχρι να φουσκώσει.
  3. Βάζουμε μπόλικο λάδι σε βαθειά κατσαρόλα να κάψει,και βουτάμε το χέρι μας στο χυλό και πιέζουμε προς τα επάνω, κόβουμε με βρεγμένο κουταλάκι τον λουκουμά που βγαίνει από τον αντίχειρα μας και τον ρίχνουμε στο λάδι.
  4. Πατάμε με τρυπητή κουτάλα τους λουκουμάδες μέσα στο λάδι να ψηθούν γύρω-γύρω.
  5. Τους βάζουμε να στραγγίσουν σε χαρτί κουζίνας για λίγο και μετά τους σερβίρουμε ζεστούς και τους γαρνίρουμε με μέλι ,σουσάμι και κανέλα!
Λίγα μυστικά ακόμα

Η συνταγή είναι της Αργυρώς.

Σχόλια
Σχόλιο από vasiliki ver , Παρασκευή, 24 Αύγουστος 2012
Κλασικοί και αγαπημένοι οι λουκουμάδες σου Ειρήνη!!
Μεταφορά στην κορυφή