Πρόσφατα σχόλια

FORUM: ΝΕΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

Buy fake Canadian banknotes
scottbowerss032 6.8.2022 10:20
Απ:Μέτρημα υλικών
Hlianna 13.7.2022 23:24
Απ:Συνταγές light
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:20
Απ:Σχολιάζουμε στον κατάλληλο χώρο!
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:13
Απ:Φωτογραφίες στα σχόλια των συνταγών μας ( Ν...
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:12
Απ:χρηστες κ συνταγες τους
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:11
Απ:Παιχνίδι: Ερωτήσεις-Απαντήσεις !
jiuer7845 7.8.2021 13:03
Απ:Παιχνίδι: Ερωτήσεις-Απαντήσεις !
jiuer7845 7.8.2021 13:00
Απ:Ετοιμαζόμαστε για το Πάσχα!
M_nis27 8.3.2021 19:44
Απ:Μέτρημα υλικών
M_nis27 8.3.2021 19:20
Απ:Πως να κάνω μια τούρτα?
abhikhurana 22.7.2020 4:51
Απ:Αφιερώνω
mihirmane 5.6.2020 6:36
Απ:Mικρές και σύντομες συνταγές
M_nis27 26.3.2020 0:48
Απ:Γιορτή !
M_nis27 26.3.2020 0:44
Απ:Παιχνίδι: Ναι ή Όχι;
M_nis27 26.3.2020 0:21
Απ:Mικρές και σύντομες συνταγές
M_nis27 16.3.2020 17:29
Απ:Περισσεύματα ψωμιού
M_nis27 16.3.2020 16:58
Απ:Παιχνίδι... Διλήμματα
M_nis27 16.3.2020 10:07
Απ:Να σας γνωρίσω τον Κύριο;
Bianka 1.1.2020 21:45
Απ:Περισσεύματα ψωμιού
shubhupatil 8.7.2019 11:08
Περισσότερα...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ




Λουκουμάδες

recipe image
Προστέθηκε απόΕ.Φ., Σάββατο, 18 Αύγουστος 2012
none
Περιγραφή

Λουκουμάδες με μέλι και σουσάμι! Κλασσική συνταγή!

Συστατικά
  • 1&1-2 πακέτο φαρίνα,
  • 2 κουταλιές σούπας μέλι.
  • 1 κουταλάκι αλάτι ,
  • 1&1/2 φακελάκι ξερή μαγιά.
  • 3&1/2 φλιτζάνια τσαγιού νερό χλιαρό.
  • Λάδι για το τηγάνισμα,
  • κανέλα,
  • μέλι ζεστό και αραιωμένο με λίγο νεράκι,
  • σουσάμι καβουρντισμένο.
Οδηγίες
  1. Βάζουμε σε μπολ το αλεύρι το μέλι, την μαγιά  και ρίχνουμε λίγο-λίγο το νερό μέχρι να γίνει πηχτός χυλός, προσθέτουμε στο τέλος και το αλάτι.
  2. Σκεπάζουμε τον χυλό και τον αφήνουμε περίπου μισή ώρα μέχρι να φουσκώσει.
  3. Βάζουμε μπόλικο λάδι σε βαθειά κατσαρόλα να κάψει,και βουτάμε το χέρι μας στο χυλό και πιέζουμε προς τα επάνω, κόβουμε με βρεγμένο κουταλάκι τον λουκουμά που βγαίνει από τον αντίχειρα μας και τον ρίχνουμε στο λάδι.
  4. Πατάμε με τρυπητή κουτάλα τους λουκουμάδες μέσα στο λάδι να ψηθούν γύρω-γύρω.
  5. Τους βάζουμε να στραγγίσουν σε χαρτί κουζίνας για λίγο και μετά τους σερβίρουμε ζεστούς και τους γαρνίρουμε με μέλι ,σουσάμι και κανέλα!
Λίγα μυστικά ακόμα

Η συνταγή είναι της Αργυρώς.

Σχόλια
Σχόλιο από vasiliki ver , Παρασκευή, 24 Αύγουστος 2012
Κλασικοί και αγαπημένοι οι λουκουμάδες σου Ειρήνη!!
Μεταφορά στην κορυφή