Κριθαράκι σπέσιαλ!
Συστατικά
Στα γρήγορα
Ορεκτικά
Κυρίως Πιάτα
Άλλες κατηγορίες
- 250 γρ κριθαρακι
- 1 κολοκυθι
- κοκκινη και κιτρινη πιπερια
- 1 κρεμμυδι
- 5 με 6 φετες ζαμπον
- κυβο λαχανικα
- 2 κουταλακια λαδι
- Πιπερι
- κυβο λαχανικων
- 1 κουταλι αηβα!!(ειναι απο πιπερια παστα) ή καυτερη πιπεριά (προαιρ.)
Οδηγίες
- Βαζουμε νερο και βραζουμε το κριθαρακι,με κυβο λαχανικων.
- Κοβουμε τα κολοκυθια, πιπεριες, κρεμμυδι και ζαμπον σς μικρα κοματακια .
- Περνουμε ενα βαθύ τηγανι και ριχνουμε το λαδι μας, σοταρουμε το κρεμμυδι,τις πιπεριες και το κολοκυθι με το ζαμπον, τους ριχνουμε και κυβο λαχανικα σκονη!!και συνεχηζουμε σε χαμηλη φωτια!
- Εν τω μεταξυ εχουμε διπλα μας και το κριθαρακι που ψηνετε, κοιταμε αν εχει ψηθεί ,και περνουμε μια κουταλα,η ενα μικρο σουρωτηρι και βγαζουμε το κριθαρακι και το βαζουμε στο τηγανι με τα λαχανικα,και τα ανακατωνουμε ολα μαζί και το κουτάλι αηβα..
- Το δοκιμαζουμε αν χρειαζεται ακομα λιγο πιπερι η αλατι,η οτι αλλο μπαχαρικο θελετε εσεις!!!!Ετοιμο το φαγητο μας !!!!!! Καλη Ορεξη!
Σχόλια
Tη να σας πω!!οτι ειναι νοστημο καλο !!οπος γραφουμε παντα!φτιαξτετο,και γραψτε κατο πος σας αρεσε η οχι!!!!!!<3<3
Ωραίο φαίνεται και νοστιμότατο!!!
Κριθαράκι ανοιξιάτικο θα το έλεγα εγώ!! Πλούτος υλικών, χρωμάτων και γεύσεων!!
ΜΠΡΑΒΟ ΓΕΩΡΓΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΛΑΙΤ!!!!
Πολύ νόστιμο φαγάκι. Δεν έβαλα ζαμπόν, αλλά πρόσθεσα ζωμό κότας στο φαγητό. Πρόσθεσα 1 σκελίδα σκόρδο, λίγα μανιτάρια και λίγο καρότο σε φλούδες. Τα λαχανικά τα σοταρα ελάχιστα και έψησα λίγο, ώστε να κρατούν. Έβαλα στο σερβίρισμα παρμεζάνα τριμμένη!