Κρέπες με Σολομό
Για τις κρέπες
-
100 γρ. αλεύρι
-
100 γρ. γάλα
-
4 αβγά
-
Λίγο ψιλοκομμένο μαϊντανό
-
Λίγο ψιλοκομμένο άνηθο
-
Λίγο ψιλοκομμένο σχίνο
-
Αλάτι, πιπέρι
Γέμιση
-
1 πακέτο σολομό καπνιστό σε φέτες, είναι σχεδόν 400 γρ.
Γέμιση με κρέμα τυριού
-
200 γρ. τυρί Φιλαδέλφεια
-
μαϊντανό
-
1 ματσάκι άνηθο κομμένο και ότι άλλο μυρωδικό έχουμε
-
2 κ,γ. άγριο ραπάνι σε βάζο
-
αλάτι
-
Με τα υλικά τα πρώτα κάνουμε τις κρέπες πολύ λεπτές
-
Ανακατεύουμε καλά όλα τα υλικά για την γέμιση
-
Κόβουμε από την μεμβράνη ένα κομμάτι και βάζουμε επάνω την έτοιμη κρέπα
-
Μετά βάζουμε φέτες σολομού και από την κρεμά τυριού
-
Την διπλώνουμε και σερβίρουμε με σαλάτα ή το τυλίγουμε σε ρολό
-
Το τυλίγουμε στην μεμβράνη και το βάζουμε στο ψυγείο
-
Το κόβουμε σε ροδέλες, γαρνίρουμε με ψημένα μανιτάρια και τηγανητά κολοκυθάκια