Πρόσφατα σχόλια

FORUM: ΝΕΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

Buy fake Canadian banknotes
scottbowerss032 6.8.2022 10:20
Απ:Μέτρημα υλικών
Hlianna 13.7.2022 23:24
Απ:Συνταγές light
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:20
Απ:Σχολιάζουμε στον κατάλληλο χώρο!
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:13
Απ:Φωτογραφίες στα σχόλια των συνταγών μας ( Ν...
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:12
Απ:χρηστες κ συνταγες τους
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:11
Απ:Παιχνίδι: Ερωτήσεις-Απαντήσεις !
jiuer7845 7.8.2021 13:03
Απ:Παιχνίδι: Ερωτήσεις-Απαντήσεις !
jiuer7845 7.8.2021 13:00
Απ:Ετοιμαζόμαστε για το Πάσχα!
M_nis27 8.3.2021 19:44
Απ:Μέτρημα υλικών
M_nis27 8.3.2021 19:20
Απ:Πως να κάνω μια τούρτα?
abhikhurana 22.7.2020 4:51
Απ:Αφιερώνω
mihirmane 5.6.2020 6:36
Απ:Mικρές και σύντομες συνταγές
M_nis27 26.3.2020 0:48
Απ:Γιορτή !
M_nis27 26.3.2020 0:44
Απ:Παιχνίδι: Ναι ή Όχι;
M_nis27 26.3.2020 0:21
Απ:Mικρές και σύντομες συνταγές
M_nis27 16.3.2020 17:29
Απ:Περισσεύματα ψωμιού
M_nis27 16.3.2020 16:58
Απ:Παιχνίδι... Διλήμματα
M_nis27 16.3.2020 10:07
Απ:Να σας γνωρίσω τον Κύριο;
Bianka 1.1.2020 21:45
Απ:Περισσεύματα ψωμιού
shubhupatil 8.7.2019 11:08
Περισσότερα...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ



Κρέμα ανάλαφρη με σιμιγδάλι

recipe image
Προστέθηκε απόBianka, Πέμπτη, 03 Οκτώβριος 2013 Μέση βαθμολογία vote imagevote imagevote imagevote imagevote image / 5 1 χρήστες ψήφισαν
none
Περιγραφή

Νόστιμη κρέμα και λάιτ!

Συστατικά
  •    1/2 λίτρο γάλα 1.5%
  •    4 κ. σ. σιμιγδάλι
  •    Λίγο ξύσμα λεμόνι
  •    Μια βανίλια
  •    1/2 κ,γλ. μπεικιν
  •    4-5 κ. σ. περίπου Ζάχαρη ανάλογα με τα γούστα μας
Οδηγίες
  1. Βάζουμε το γάλα να βράσει.   Ρίχνουμε το σιμιγδάλι και την βανιλια με το ξυσμα ,ζάχαρη και ανακατεύουμε λίγο, σβήνουμε το μάτι της κουζίνας.   Αφήνουμε λίγο να φουσκώσει το σιμιγδαλι.
  2. Το παίρνουμε από το μάτι της κουζίνας και βάζουμε την κατσαρόλα μεσα σε κρύο νερό ,ρίχνουμε και το μπεικιν,   ανακατεύουμε με το μίξερ στο δυνατό και χτυπάμε για 5 λεπτα ώσπου να φουσκώσει και να γίνει μια ωραία αφράτη κρέμα, αν χρειαστεί ρίχνουμε λίγο γάλα.
  3. Αν θελουμε Βάζουμε το μίγμα στον Κουβά του μίξερ και αφήνουμε να το χτυπηση το μίξερ.
  4. Μπορούμε να μοιράσουμε την κρέμα και να βάλουμε μεσα μερεντα ή κακάο, έτσι θα έχουμε μια σοκολατωδη κρέμα.
  5. Μπορούμε να γεμίσουμε με την κρέμα αυτή και τούρτες.
  6. Μπορούμε να την συνοδεψουμε και με κομπόστα από διάφορα φρούτα
  7. Τη σερβίρουμε σε ποτήρια και ανάμεσα μπορούμε να βάλουμε διάφορα πράγματα, όπως κομπόστα από φρούτα, ή μπισκότα. Ή σοκολάτα ή ό,τι άλλο θέλουμε εμείς. Στη φωτογραφία είναι με κομπόστα νεκταρίνι ανάμεσα στις στρώσεις.
Λίγα μυστικά ακόμα

Μπορούμε να τρίψουμε και σοκολάτα ανάμεσα η να βάλουμε τριμμενα αμαρετινι τα ιταλικά μπισκοτάκια με την γεύση πικραμύγδαλο

Για την κομπόστα νεκταρινια: εβαλα μια κ. σ. βούτυρο και σοτάρισα τα νεκταρίνια, μετά λίγη ζάχαρη και βανιλια το έσβησα με λικέρ,αν είχα τσερι θα έβαζα από αυτό ,μετά το άφησα 5 λεπτα και το τράβηξα από το μάτι έγινε πολυ ωραία γευστική κομπόστα Η την σερβίρουμε σκέτη !!

Δεν έχει όρια, ο,τι έχουμε και μας αρέσει βάζουμε για να την σερβίρουμε

Σχόλια
Σχόλιο από vasiliki ver , Σάββατο, 05 Οκτώβριος 2013 vote imagevote imagevote imagevote imagevote image
Πολύ όμορφη και ελαφριά κρέμα Λιάνα!
Θα δοκιμαστεί σύντομα.
Μεταφορά στην κορυφή