Πρόσφατα σχόλια

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

3572-mpriamthgani.jpg
Μπριάμ στο τηγάνι



Κότα ή Μοσχαράκι Ραγκού

recipe image
Προστέθηκε απόBianka, Τετάρτη, 16 Σεπτέμβριος 2009
none
Συστατικά
Στα γρήγορα
Κυρίως Πιάτα
Άλλες κατηγορίες
  • 1 κότα  ή μοσχαράκι 1 κιλό σχεδόν
  • 1 καρότο
  • 1 πράσο
  • λίγο σέλινο
  • αλάτι
  • πιπέρι
  • 1 δαφνόφυλλο
  • 2 λίτρα νερό
για τη σάλτσα
  • 65 γρ βούτυρο
  • 30 γρ αλεύρι
  • 400 γρ ζωμό κότας
  • 1 κουτί μανιτάρια  250 γρ σχεδόν   κομένα
  • κάπαρη
  • 1 κ,γλ. χυμό λεμόνι
  • 250 γρ σπαράγγια, αν έχουμε, κομμένα
  • 3 κ,σ κρέμα γάλακτος
  • 6 -7 κ,σ άσπρο κρασί
Οδηγίες

  1. Κόβουμε την κότα στα  τέσσερα  και με όλα τα υλικά την βάζουμε να βράσει.
  2. Μετά την καθαρίζουμε από τα κόκαλα και τις πέτσες.
  3. Κόβουμε το κρέας σε κομμάτια.

Κάνουμε την σάλτσα

 

  1. Βάζουμε το βούτυρο να ζεσταθεί , ρίχνουμε το αλεύρι, μετά το ζουμί της κότας, αλάτι πιπέρι και μετά όλα τα άλλα υλικά και στο τέλος το κρέας,
  2. Βράζουμε ρύζι και σερβίρουμε.
  3. Με λίγο μαϊντανό γαρνίρουμε το ρύζι μας.
Σχόλια
Σχόλιο από Hlianna , Παρασκευή, 18 Σεπτέμβριος 2009
Μπιάνκα, από το ζωμό του βρασμένου κοτόπουλου, μόνο 400 ml θα χρησιμοποιήσουμε;
Σχόλιο από Bianka , Παρασκευή, 18 Σεπτέμβριος 2009
βαλε οσσο θελης εσυ αρκει να μην σου γεινη πολυ αρεο
Μεταφορά στην κορυφή