Πρόσφατα σχόλια

FORUM: ΝΕΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

Buy fake Canadian banknotes
scottbowerss032 6.8.2022 10:20
Απ:Μέτρημα υλικών
Hlianna 13.7.2022 23:24
Απ:Συνταγές light
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:20
Απ:Σχολιάζουμε στον κατάλληλο χώρο!
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:13
Απ:Φωτογραφίες στα σχόλια των συνταγών μας ( Ν...
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:12
Απ:χρηστες κ συνταγες τους
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:11
Απ:Παιχνίδι: Ερωτήσεις-Απαντήσεις !
jiuer7845 7.8.2021 13:03
Απ:Παιχνίδι: Ερωτήσεις-Απαντήσεις !
jiuer7845 7.8.2021 13:00
Απ:Ετοιμαζόμαστε για το Πάσχα!
M_nis27 8.3.2021 19:44
Απ:Μέτρημα υλικών
M_nis27 8.3.2021 19:20
Απ:Πως να κάνω μια τούρτα?
abhikhurana 22.7.2020 4:51
Απ:Αφιερώνω
mihirmane 5.6.2020 6:36
Απ:Mικρές και σύντομες συνταγές
M_nis27 26.3.2020 0:48
Απ:Γιορτή !
M_nis27 26.3.2020 0:44
Απ:Παιχνίδι: Ναι ή Όχι;
M_nis27 26.3.2020 0:21
Απ:Mικρές και σύντομες συνταγές
M_nis27 16.3.2020 17:29
Απ:Περισσεύματα ψωμιού
M_nis27 16.3.2020 16:58
Απ:Παιχνίδι... Διλήμματα
M_nis27 16.3.2020 10:07
Απ:Να σας γνωρίσω τον Κύριο;
Bianka 1.1.2020 21:45
Απ:Περισσεύματα ψωμιού
shubhupatil 8.7.2019 11:08
Περισσότερα...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ



Κομπόστα αχλάδια

recipe image
Προστέθηκε απόBarBarBar, Κυριακή, 31 Αύγουστος 2014
none
Περιγραφή

Με αυτόν τον τροπο αξιοποιουμε τα δικα μας φρουτα και παντα εχουμε κατι νοστιμο και δροσιστικο στο ψυγειο μας.

Συστατικά
  • Αχλαδια οχι πολυ ωριμα
  • ζαχαρη, μια κουταλια της σουπας (βεβαια εαν την θελετε πιο γλυκια βελτε 2, διοτι το αχλαδι ειναι αγλυκο φρουτο) για καθε βαζακι
  • νερο για γεμισμα των βαζων
Οδηγίες
  1. Αποστειρωνουμε πολυ καλα τα βαζα μας. Καθαριζουμε καλα (και μεσα τα χοντρα και τα κουκουτσια) και κοβουμε τ αχλαδακια μας,
  2. Βαζουμε στον πατο του βαζου τη ζαχαρη, γεμιζουμε καλα μεχρι επανω φρουτα, γεμιζουμε με νερο και κλεινουμε καλα το καπακι (παντα καινουρια καπακια)
  3. Τοποθετουμε μεσα στην χυτρα στον πατο μια πετσετα και ενα ενα τα βαζα(οσα παιρνει η χυτρα σας) και ενδιαμεσα πετσετουλες να μην ακουμπαει το ενα στο αλλο και στον βρασμο σπασουν.
  4. Καλυπτουμε με νερο και τα βραζουμε για 25 λεπτα (οχι κλειστη η χυτρα,απλως θα την δουλεψουμε με το καπακι επανω σαν κατσαρολα), βγαζουμε προσεκτικα και τα γυρναμε αναποδα μεχρι να κρυωσουν, κατ αυτο τον τροπο μπορουμε να κομποστοποιησουμε ο,τι φρουτο θελουμε.
Σχόλια
Μεταφορά στην κορυφή