Κιμοπιτάκια της Bar Barbar
- 1 πορτοκαλαδα με ανθρακικο,
- 1 ποτηρι ηλιελαιο,
- 1 μπεικιν παουντερ
- αλατακι
- αλευρι οσο σηκωσει (5-6) φλ.τσαγιου
- Ζυμώνουμε όλα τα υλικά μαζί και αυτό ήταν .
- Για να τα γεμισουμε με κιμα, φτιάχνουμε τον κιμά τσιγαρισμένο με κρεμμύδι και αλατοπίπερο.
- Γεμίζουμε με ο,τι άλλο θελουμε, εαν θελουμε βαζουμε και ζαχαριτσα στην ζυμη και τα φτιαχνουμε γλυκα και γεμιζουμε με μαρμελαδες κ ξηρους καρπους η λουκουμακια η ο,τι αλλο θελουμε.
Μέσα στην ζυμη μπορουμε να ψιλοκοψουμε και ελιες και να κανουμε ελιοπιτακια.