Κιμαδοπιτάκια

Ζεστά ή κρύα, τα κιμαδοπιτάκια όπως κι αν τα σερβίρετε θα ικανοποιήσουν κάθε απαιτητικό ουρανίσκο!
Για τη ζύμη
1 κιλό αλεύρι δυνατό
2 φακελάκια μαγιά
1 κουταλάκι αλάτι
1 κουταλάκι ζάχαρη
1 ποτήρι γάλα
150 γραμμάρια λιωμένο βούτυρο
1 ποτήρι τριμμένη γραβιέρα
Για τη γέμιση κιμά
1 / 2 κιλό κιμά
1 μεγάλο κρεμμύδι τριμμένο
1 / 2 κούπα λάδι
1 κούπα σφιχτή μπεσαμέλ
1 1 / 2 ποτήρι φρέσκια σάλτσα ντομάτας
1 ποτήρι τριμμένη γραβιέρα
αλάτι - πιπέρι
2 φύλλα δάφνης
1 / 2 κουταλάκι ζάχαρη.
Λιώνουμε τη μαγιά σε χλιαρό γάλα και προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά για τη ζύμη. Ζυμώνουμε καλά και αφήνουμε τη ζύμη μας σε ζεστό μέρος μέχρι να διπλασιαστεί σε όγκο.
Μέχρι να γίνει η ζύμη ετοιμάζουμε τον κιμά.
Σωτάρουμε στο λάδι το κρεμμύδι και τον κιμά και στη συνέχεια προσθέτουμε τη σάλτσα και τα μπαχαρικά. Άφήνουμε τον κιμά να βράσει μισή ώρα και όταν είναι έτοιμος τον κατεβάζουμε από τη φωτιά και τον αφήνουμε να κρυώσει.
Στη συνέχεια προσθέτουμε το τυρί και την μπεσαμέλ.
Παίρνουμε κομματάκια από τη ζύμη, την ανοίγουμε λίγο στην παλάμη μας και προσθέτουμε ένα κουταλάκι γέμιση κιμά.
Κλείνουμε σε μισοφέγγαρα και αφήνουμε μισή ώρα τα κιμαδοπιτάκια να φουσκώσουν.
Τα ψήνουμε στους 180 βαθμούς για είκοσι περίπου λεπτά.