Κέικ Ροδάκινο το θεϊκό
- 125 γρ βούτυρο
- 125 ζάχαρη
- 3 αυγα
- 1 κγ ξύσμα λεμονιού (έβαλα πορτοκαλί)
- 1 κουτί κονσέρβα Ροδάκινο (έβαλα φρέσκο χωρίς φλούδα)
- 1 πακετάκι μπέικιν
- 200 γρ αλεύρι
- Χτυπάμε βούτυρο, ζάχαρη, αυγά για 5 λεπτά με το μίξερ και βάζουμε το ξύσμα λεμονιού, στο τέλος αλεύρι και μπεικιν.
- Σε μια 28αρα φόρμα που ανοίγει στα πλάγια βάζοντας βούτυρο και λίγο αλεύρι, το χτυπάμε ανάποδα να φύγει το περισσότερο, βάζουμε το μείγμα.
- Ξεπλένω και τα ροδάκινα, κόβουμε στη μέση και 6 φορές γύρω γύρω (εξαρτάται το μέγεθος) βάζουμε ομοιόμορφα γύρω γύρω αφήνουμε λίγο εν διαμεσα, δείτε φωτογραφίες.
- Ψήνουμε στους 180 β. αέρα 45 λεπτά.