Πρόσφατα σχόλια

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ



Κέικ με ινδοκάρυδο

recipe image
Προστέθηκε απόΑλεξάνδρα, Τετάρτη, 12 Αύγουστος 2009 Μέση βαθμολογία vote imagevote imagevote imagevote image / 5 5 χρήστες ψήφισαν
none
Περιγραφή Είναι το αγαπημένο μου κέικ, γιατί λατρεύω την καρύδα!!!!
Συστατικά
Στα γρήγορα
Γλυκά
Άλλες κατηγορίες
  • 2 κούπες αλεύρι  που φουσκώνει μόνο του
  • 1 κούπα ινδοκάρυδο
  • 4 αυγά
  • 2 κούπες ζάχαρη
  • 1 κούπα βούτυρο ή μαργαρίνη
  • 1/2 κούπας γάλα
Οδηγίες

  1. Βάζουμε όλα τα υλικά μαζί στο μίξερ και τα χτυπάμε 4 λεπτά στη δυνατή ταχύτητα.
  2. Αδειάζουμε το μείγμα σε βουτυρωμένη φόρμα και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 175 βαθμούς
  3. Θέλει γύρω στην μια ωρίτσα.Δοκιμάζουμε με ένα ξύλινο σουβλάκι αν έχει ψηθεί μέχρι μέσα.
  4. Βγάζουμε απο το φούρνο και αφήνουμε 10 λεπτά να κρυώσει.
  5. Αναποδογυρίζουμε σε πιατέλα.
Λίγα μυστικά ακόμα
  • Μπορούμε να πασπαλύσουμε ζάχαρι άχνη.
  • Μπορούμε να απλώσουμε μερέντα.
  • Μπορούμε να φτιάξουμε γκανάς σοκολάτας και να καλύψουμε το κέικ.
  • Τέλως μπορούμε να χτυπήσουμε σαντιγί με λίγη άχνη και βανίλια να καλύψουμε το κέικ και να πασπαλίσουμε ινδοκάρυδο(έτσι το φτιάχνω εγώ τα Χριστούγεννα).
Υπάρχει συνταγή: Κέικ ινδοκάρυδο Μωσαϊκό
Σχόλια
Σχόλιο από Hlianna , Δευτέρα, 17 Αύγουστος 2009 vote imagevote imagevote imagevote image
Θαυμάσιο κέικ και σε υπέροχη φόρμα!!!
Σχόλιο από Bianka , Τρίτη, 18 Αύγουστος 2009 vote imagevote imagevote imagevote imagevote image
ναι πραγματικα θαυμασιο
εχεις δοκιμαση να βαλης μεσα σταφυλια;
αλλα πρωτα λιγο αναμηγμενα με λιγο απο το ινδικαρυδο για να μην πανουν ολα στον πατο εχω δοκιμαση και μας αρεσε
μπραβο Αλεξανδρα
Σχόλιο από Αλεξάνδρα , Τρίτη, 18 Αύγουστος 2009
Αν το φτιάξετε θα διαπιστώσετε ότι εκτός απο πολύ εύκολο είναι και πολύ νόστιμο και ζουμερό.Επίσεις μπορούμε να το βάλουμε σε ταψάκι και όχι σε φόρμα και αφου κρυώσει να το σιροπιάσουμε με ένα ελαφρύ σιρόπι φτιαγμένο με 1 κούπα ζάχαρη και μια κούπα νερό βρασμένα για 5 λεπτά.Έτσι γίνεται ένα υπέροχο γλυκό ταψιού με ελάχιστο κόπο.
Σχόλιο από Κατια , Κυριακή, 30 Αύγουστος 2009 vote imagevote imagevote imagevote imagevote image
Κοπελα μου,γεια στα χερια σου!Το εφτιαξα σημερα και εχει μεινει το μισο!Τρωγεται πολυ ευχαριστα χωρις να σε μπουκωνει οπως αλλα.Μας αρεσει και πολυ το ινδοκαρυδο,οποτε η συνταγη μπαινει στα αγαπημενα.Να σαι καλα!
Σχόλιο από Αλεξάνδρα , Κυριακή, 30 Αύγουστος 2009
Κάτια μου, σ'ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια.Πραγματικά δεν έχει καμία σχέη με τα άλλα κέικ.Δοκίμασε το και σε ταψάκι με το σιρόπι που λέω και θα με θυμηθείς!!!!!
Σχόλιο από vasiliki ver , Τετάρτη, 08 Δεκέμβριος 2010 vote imagevote imagevote imagevote imagevote image
To ινδοκάρυδο αγαπημένο υλικό,το κέικ ΤΕΛΕΙΟ!!Το κάλυψα με γκανάς κ'έκανα σχεδιάκια με σαντυγί.
Σχόλιο από Hlianna , Δευτέρα, 20 Δεκέμβριος 2010
Η φωτογραφία από την annakats που έφτιαξε τη συνταγή


Σχόλιο από Νάνα , Κυριακή, 04 Δεκέμβριος 2011 vote image
Δυστυχώς για τα δικά μας γούστα,είναι υπερβολικά γλυκό!Δεν μπορώ με τίποτα να το φανταστώ και σιροπιαστό!Γυάλιζε από την πολύ ζάχαρη,κόλλησε στην αλευροβουτυρωμένη φόρμα,κόλλησε στη συρματένια βάση που το άφησα να κρυώσει..Κρίμα ο κόπος,ο χρόνος και τα υλικά.Πάντα φιλικά και ειλικρινά.
Μεταφορά στην κορυφή