Πρόσφατα σχόλια

FORUM: ΝΕΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

The Designs
lenabailey84@gmail.com 25.1.2023 16:28
Les Bullideres - Υψηλής ποιότητας Ανδόρα ακινήτων
cekkekarze@biyac.com 26.12.2022 23:39
 Buy coronavirus vaccine passport in UK
lwrcrr@gmail.com 23.12.2022 22:35
KAMPALA ILLUMINATI NO BLOOD SHEDDING+27788676511 I
makambasimon32@gmail.com 4.12.2022 12:52
+27788676511 UGANDA JOIN ILLUMINATI IN KAMPALA How
makambasimon32@gmail.com 4.12.2022 12:51
Απ:Μέτρημα υλικών
Hlianna 13.7.2022 23:24
Απ:Συνταγές light
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:20
Απ:Σχολιάζουμε στον κατάλληλο χώρο!
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:13
Απ:Φωτογραφίες στα σχόλια των συνταγών μας ( Ν...
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:12
Απ:χρηστες κ συνταγες τους
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:11
Απ:Παιχνίδι: Ερωτήσεις-Απαντήσεις !
jiuer7845 7.8.2021 13:03
Απ:Παιχνίδι: Ερωτήσεις-Απαντήσεις !
jiuer7845 7.8.2021 13:00
Απ:Ετοιμαζόμαστε για το Πάσχα!
M_nis27 8.3.2021 19:44
Απ:Μέτρημα υλικών
M_nis27 8.3.2021 19:20
Απ:Πως να κάνω μια τούρτα?
abhikhurana 22.7.2020 4:51
Απ:Αφιερώνω
mihirmane 5.6.2020 6:36
Απ:Mικρές και σύντομες συνταγές
M_nis27 26.3.2020 0:48
Απ:Γιορτή !
M_nis27 26.3.2020 0:44
Απ:Παιχνίδι: Ναι ή Όχι;
M_nis27 26.3.2020 0:21
Απ:Mικρές και σύντομες συνταγές
M_nis27 16.3.2020 17:29
Περισσότερα...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

1677-likerkafe1.jpg
Λικέρ καφέ



Κέικ Μαρμαρέ

recipe image
Προστέθηκε απόBianka, Παρασκευή, 29 Μάιος 2015
none
Περιγραφή

Κλασσικό κέικ, διαχρονική αξία!

Συστατικά
Στα γρήγορα
Γλυκά
Άλλες κατηγορίες
  • 300 γρ μαργαρίνη, εγω εβαλα μαργαρίνη SANELLA
  • 300 γρ ζαχαρη
  • 1 βανιλια
  • 6 αβγά μέτρια, αν ειναι μικτά βάλτε 1 παραπάνω
  • 450 γρ Αλευρι με
  • 1 μπεκιν ανακατεμένο και κοσκινισμένο
  • 1 τσιμπια αλατι
  • 150 ml Γάλα
  • 30 γρ κακαο
Οδηγίες
  1. Αναβουμε τον φουρνο στους 180 °C αντίσταση η Αερα 160 °C. Παίρνουμε μια φορμα για κεικ την βουτυρωνουμε και πασπαλίζουμε με αλευρι.
  2. Βαζουμε τη ζαχαρη, τη βανιλια σε λεκάνη του μιξερ με την μαργαρίνη και την χτυπαμε με το μιξερ αρκετα μεχρι να ασπρίσει. Ριχνουμε σιγα σιγα ενα ενα τα αβγά ( Αφηνουμε το κάθε αβγό να ενσωματωθεί πρώτα πολυ Καλα με το μειγμα και μετα ριχνουμε το επόμενο ). Ριχνουμε σταδιακά και το αλευρι και την 1 τσιμπια Αλατι εναλλάξ με το γαλα.
  3. Στο διάστημα αυτό σε μικρο μπολάκι βαζουμε το κακαο ριχνουμε μεσα γαλα 2-3 κ σ γαλα ανακατεύουμε.
  4. Βαζουμε μετα μεσα στην φορμα το 1/3 απο το μειγμα. Στο υπόλυπο ριχνουμε μεσα το κακαο χτυπαμε για λιγο με το μιξερ να ενωθούν πολυ Καλα. Βαζουμε και αυτο μεσα στη φορμα και με το πιρούνι κανουμε το σχέδιο ανακατευωντας απο κατω προς επανω σε σπιράλ.
  5. Ψήνουμε το κεικ στη δευτερη σχάρα απο το κατω μέρος της κουζίνας για 60 λεπτα. Κανουμε και το τεστ με το ξυλακι
  6. Μετα αφηνουμε να κρυωσει για 15 λεπτα και το βγαζουμε απο την φορμα. Αν θελουμε ριχνουμε επανω αχνη η κουβερτουρα
Σχόλια
Μεταφορά στην κορυφή