Κεφτεδάκια με κίτρινη κολοκύθα
- 1 κιλό τριμμένη κολοκύθα και στυμμένη καλά.
- 1 ξερό κρεμμύδι ψιλοκομμένο,
- 3 -4 κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα.
- 1 αυγό χτυπημένο,
- παρμεζάνα 50γραμμάρια ,
- φέτα 50 γραμμάρια
- αλάτι ,πιπέρι,
- ρίγανη,
- μαϊντανό ψιλοκομμένο,
- φρυγανιά τριμμένη,
- αλεύρι ,
- λάδι για το τηγάνισμα.
- Στην τριμμένη κολοκύθα προσθέτουμε όλα τα υλικά εκτός την φρυγανιά και το αλεύρι. Ζυμώνουμε καλά και προσθέτουμε φρυγανιά μέχρι να γίνει το μείγμα μας για πλάσιμο.
- Πλάθουμε με αλεύρι και τηγανίζουμε σε καυτό λάδι μέχρι να ροδοκοκκινίσουν και από τις δύο πλευρές.
- Βάζουμε σε χαρτί κουζίνας να απορροφηθεί το περίσσιο λάδι.
- Σερβίρουμε με πράσινη σαλάτα.