Κεφτεδάκια από συκωτάκια πουλιών.
- μισο κιλο συκωτακια πουλιων,
- 2κουπες τριμμένη φρυγανια,
- 1 κρεμμύδι,
- 1κ.σ. κετσαπ,
- 1κσ μουσταρδα,
- 1κσ λαδι,
- μαιντανο,
- αλατι, πιπερι
- Βραζουμε τα συκωτακια για δεκα λεπτα. τα στραγγιζουμε και οταν κρυωσουν τα ψιλοκοβουμε.
- Ψιλοκοβουμε μαιντανο, κρεμυδι ,ριχνουμε τα υπολοιπα υλικα και ζυμωνουμε.
- Θα βαλουμε το μειγμα στο ψυγειο για μιση ωρα να δεσει και το πλαθουμε μικρα κεφτεδακια.
- Αλευρωνουμε και τηγανιζουμε.
Εαν θελουμε ψηνουμε στο γριλ για να γινουν πιο υγιεινα, είναι το ιδιο νοστιμα!