Πρόσφατα σχόλια

FORUM: ΝΕΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

The Designs
lenabailey84@gmail.com 25.1.2023 16:28
Les Bullideres - Υψηλής ποιότητας Ανδόρα ακινήτων
cekkekarze@biyac.com 26.12.2022 23:39
 Buy coronavirus vaccine passport in UK
lwrcrr@gmail.com 23.12.2022 22:35
KAMPALA ILLUMINATI NO BLOOD SHEDDING+27788676511 I
makambasimon32@gmail.com 4.12.2022 12:52
+27788676511 UGANDA JOIN ILLUMINATI IN KAMPALA How
makambasimon32@gmail.com 4.12.2022 12:51
Απ:Μέτρημα υλικών
Hlianna 13.7.2022 23:24
Απ:Συνταγές light
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:20
Απ:Σχολιάζουμε στον κατάλληλο χώρο!
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:13
Απ:Φωτογραφίες στα σχόλια των συνταγών μας ( Ν...
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:12
Απ:χρηστες κ συνταγες τους
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:11
Απ:Παιχνίδι: Ερωτήσεις-Απαντήσεις !
jiuer7845 7.8.2021 13:03
Απ:Παιχνίδι: Ερωτήσεις-Απαντήσεις !
jiuer7845 7.8.2021 13:00
Απ:Ετοιμαζόμαστε για το Πάσχα!
M_nis27 8.3.2021 19:44
Απ:Μέτρημα υλικών
M_nis27 8.3.2021 19:20
Απ:Πως να κάνω μια τούρτα?
abhikhurana 22.7.2020 4:51
Απ:Αφιερώνω
mihirmane 5.6.2020 6:36
Απ:Mικρές και σύντομες συνταγές
M_nis27 26.3.2020 0:48
Απ:Γιορτή !
M_nis27 26.3.2020 0:44
Απ:Παιχνίδι: Ναι ή Όχι;
M_nis27 26.3.2020 0:21
Απ:Mικρές και σύντομες συνταγές
M_nis27 16.3.2020 17:29
Περισσότερα...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

4198-tourkikoryziken.jpg
Τούρκικο Ρύζι



Καρυδάκια

recipe image
Προστέθηκε απόΝει, Τρίτη, 06 Ιανουάριος 2015
none
Περιγραφή

Υπέροχα μπισκότα γεμιστά σε σχήμα καρυδιού.

Συστατικά
Στα γρήγορα
Γλυκά
Άλλες κατηγορίες

2αυγα ,

  • ½ ποτ ζάχαρη,
  • ½ κ γ σόδα ,
  • 250γρ μαργαρίνη σε θερμοκρασία του δωματίου
  • αλεύρι περίπου 3 ποτηρια
  • 1 κουτί ζαχαρούχο γάλα σε καραμέλα
Οδηγίες
  1. Χτυπάμε βούτυρο με ζάχαργ καλά, μετά τα αυγά και τέλος το αλεύρι με τη σόδα για να γίνει μια ζύμη που να μην κολλάει στα χερια, ουτε να γίνει και σαν πλαστελινη.
  2. Σας δείχνω περίπου πως κανουμε μπαλάκια, όσοι εχουμε την ηλεκτρική μας δίνει οδηγίες κ όσοι εχουμε το αλλο καλούπι για το μάτι, το κοιτάμε οταν ειναι έτοιμο γυρνάνε απο την αλλη πλευρά .
  3. Για τη γέμιση βράζουμε το ζαχαρουχο κλειστό σε νερό 2 ωρες η στη χυτρα 1/2 ώρα, το χτυπαμε με λιγο βουτυρο και τα γεμίζουμε, απο πανω ζαχαρη άχνη. Δεν ειναι δύσκολο απλα ειναι πολυ νοστημα.

Λίγα μυστικά ακόμα

 

Σχόλια
Μεταφορά στην κορυφή