Πρόσφατα σχόλια

FORUM: ΝΕΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

Απ:Μέτρημα υλικών
Hlianna 13.7.2022 23:24
Απ:Συνταγές light
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:20
Απ:Σχολιάζουμε στον κατάλληλο χώρο!
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:13
Απ:Φωτογραφίες στα σχόλια των συνταγών μας ( Ν...
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:12
Απ:χρηστες κ συνταγες τους
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:11
Απ:Παιχνίδι: Ερωτήσεις-Απαντήσεις !
jiuer7845 7.8.2021 13:03
Απ:Παιχνίδι: Ερωτήσεις-Απαντήσεις !
jiuer7845 7.8.2021 13:00
Απ:Ετοιμαζόμαστε για το Πάσχα!
M_nis27 8.3.2021 19:44
Απ:Μέτρημα υλικών
M_nis27 8.3.2021 19:20
Απ:Πως να κάνω μια τούρτα?
abhikhurana 22.7.2020 4:51
Απ:Αφιερώνω
mihirmane 5.6.2020 6:36
Απ:Mικρές και σύντομες συνταγές
M_nis27 26.3.2020 0:48
Απ:Γιορτή !
M_nis27 26.3.2020 0:44
Απ:Παιχνίδι: Ναι ή Όχι;
M_nis27 26.3.2020 0:21
Απ:Mικρές και σύντομες συνταγές
M_nis27 16.3.2020 17:29
Απ:Περισσεύματα ψωμιού
M_nis27 16.3.2020 16:58
Απ:Παιχνίδι... Διλήμματα
M_nis27 16.3.2020 10:07
Απ:Να σας γνωρίσω τον Κύριο;
Bianka 1.1.2020 21:45
Απ:Περισσεύματα ψωμιού
shubhupatil 8.7.2019 11:08
Απ:Παιχνίδι... Διλήμματα
Hlianna 25.2.2019 8:35
Περισσότερα...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

4212-kizkeikxorisvasi.jpg
Κιζ κέικ χωρίς βάση



Καλαθάκια με μαρμελάδα και καρύδια

recipe image
Προστέθηκε απόBarBarBar, Κυριακή, 02 Φεβρουάριος 2014
none
Περιγραφή

Νόστιμα γλυκά που μέσα τους κρύβουν μια γλυκιά έκπληξη!

Συστατικά
Στα γρήγορα
Γλυκά
Άλλες κατηγορίες

Για την ζύμη:

  • 1/2 Φλτζ. του τσαγιου βουτυρο φρεσκο ή (οτι λιπαντικη ουσια θελετε)
  • 1 1/2 φλτζ.του καφε ζαχαρη
  • 1 αυγο
  • 1 κ. γλ. μπεϊκιν παουντερ
  • μαρμελαδα της αρεσκειας μας
  • αλευρι οσο σηκωσει (η ζυμη μετρια)

Για την επικάλυψη:

  • 1 1/2 φλυτζ.του τσαγιου καρυδια αλεσμενα
  • 2 αυγα
  • 2 1/2 φλυτζ.του καφε ζαχαρη
  • 1 βανιλια
  • 1/2 κουτ.του γλυκου κανελλα
Οδηγίες
  1. Σε μια κουπα βαζουμε το βουτυρο σε θερμοκρασια δωματιου και ανακατευουμε με ολα τα αλλα υλικα (εκτος απο την μαρμελαδα) μεχρι να κανουμε μια καλη μετρια ζυμη (ουτε πολυ μαλακη ουτε πολυ σφιχτη).
  2. Ανοιγουμε φυλλαρακια μικρα και ντυνουμε την μαφινιερα μας. Βαζουμε απο μια κουταλια κοφτη της σουπας μαρμελαδα.
  3. Κατοπιν χτυπαμε ολα τα υλικα της επικαλυψης με το πηρουνι και καλυπτουμε την μαρμελαδα μεχρι να τελειωσει το υλικο μας.
  4. Ψηνουμε για 30 λεπτα σε 180 βαθμους (αναλογα παντα και με τον φουρνο μας) μεχρι να παρουν ωραιο χρυσο χρωμα.
Σχόλια
Μεταφορά στην κορυφή