Γρήγορο γλυκό με σφολιάτα, μαρμελάδα και τριφτή ζύμη
- 1 φύλλο Σφολιάτα έτοιμη
- 1/2 βαζο μαρμελαδα της αρεσκειας μας
Ζύμη κρούστας-Στρόιζελ
- 300 γρ αλευρι
- 240 γρ βουτυρο
- 200 γρ. ζαχαρη
- 1 -2 βανιλιες
- Παίρνουμε 1 φυλλο σφολιατα ρολό απο το μαρκετ. Απλώνουμε με το χαρτί της επανω σε ταψι. Επανω αλείφουμε το 1/2 βαζο μαρμελαδα της αρεσκειας μας
- Μετα κανουμε με τα υλικα την ζυμη. Βάζουμε τα υλικά όλα μαζί και με τα δάχτυλα τα τρίβουμε. Την ρίχνουμε πάνω στην μαρμελαδα.
- Κοβουμε σε κομματια και ψήνουμε στους 180-200 βαθμούς στην αντισταση για 25-30 λεπτα, μεχρι να παρει χρωμα η Επιφάνεια και να εχει παρει λιγο χρωμα και ο πατος της σφολιάτας.
- Όταν ψηθεί, βγαζουμε απο τον φουρνο, αφηνουμε να κρυωσει και πασπαλιζουμε με αχνη.