Πρόσφατα σχόλια

FORUM: ΝΕΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

Buy fake Canadian banknotes
scottbowerss032 6.8.2022 10:20
Απ:Μέτρημα υλικών
Hlianna 13.7.2022 23:24
Απ:Συνταγές light
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:20
Απ:Σχολιάζουμε στον κατάλληλο χώρο!
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:13
Απ:Φωτογραφίες στα σχόλια των συνταγών μας ( Ν...
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:12
Απ:χρηστες κ συνταγες τους
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:11
Απ:Παιχνίδι: Ερωτήσεις-Απαντήσεις !
jiuer7845 7.8.2021 13:03
Απ:Παιχνίδι: Ερωτήσεις-Απαντήσεις !
jiuer7845 7.8.2021 13:00
Απ:Ετοιμαζόμαστε για το Πάσχα!
M_nis27 8.3.2021 19:44
Απ:Μέτρημα υλικών
M_nis27 8.3.2021 19:20
Απ:Πως να κάνω μια τούρτα?
abhikhurana 22.7.2020 4:51
Απ:Αφιερώνω
mihirmane 5.6.2020 6:36
Απ:Mικρές και σύντομες συνταγές
M_nis27 26.3.2020 0:48
Απ:Γιορτή !
M_nis27 26.3.2020 0:44
Απ:Παιχνίδι: Ναι ή Όχι;
M_nis27 26.3.2020 0:21
Απ:Mικρές και σύντομες συνταγές
M_nis27 16.3.2020 17:29
Απ:Περισσεύματα ψωμιού
M_nis27 16.3.2020 16:58
Απ:Παιχνίδι... Διλήμματα
M_nis27 16.3.2020 10:07
Απ:Να σας γνωρίσω τον Κύριο;
Bianka 1.1.2020 21:45
Απ:Περισσεύματα ψωμιού
shubhupatil 8.7.2019 11:08
Περισσότερα...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ




Γρήγορο γλυκό με σφολιάτα, μαρμελάδα και τριφτή ζύμη

recipe image
Προστέθηκε απόBianka, Κυριακή, 28 Ιούνιος 2015
none
Περιγραφή

Ένα πολύ εύκολο , γρήγορο και νόστιμο γλυκό!

Συστατικά
Στα γρήγορα
Γλυκά
Άλλες κατηγορίες
  • 1 φύλλο Σφολιάτα έτοιμη
  • 1/2 βαζο μαρμελαδα της αρεσκειας μας

Ζύμη κρούστας-Στρόιζελ

  • 300 γρ αλευρι
  • 240 γρ βουτυρο
  • 200 γρ. ζαχαρη
  • 1 -2 βανιλιες
Οδηγίες
  1. Παίρνουμε 1 φυλλο σφολιατα ρολό απο το μαρκετ. Απλώνουμε με το χαρτί της επανω σε ταψι. Επανω αλείφουμε το 1/2 βαζο μαρμελαδα της αρεσκειας μας
  2. Μετα κανουμε με τα υλικα την ζυμη. Βάζουμε τα υλικά όλα μαζί και με τα δάχτυλα τα τρίβουμε. Την ρίχνουμε πάνω στην μαρμελαδα.
  3. Κοβουμε σε κομματια και ψήνουμε στους 180-200 βαθμούς στην αντισταση για 25-30 λεπτα, μεχρι να παρει χρωμα η Επιφάνεια και να εχει παρει λιγο χρωμα και ο πατος της σφολιάτας.
  4. Όταν ψηθεί, βγαζουμε απο τον φουρνο, αφηνουμε να κρυωσει και πασπαλιζουμε με αχνη.
Σχόλια
Μεταφορά στην κορυφή