Γρήγορη Παστουρμαδόπιτα στο τηγάνι
- 4 φύλλα κρούστας
- 100 γρ, κασέρι Μυτιλίνης
- 6 φέτες παστουρμάς ψιλ/μένος
- λίγο ξύσμα λεμονιού
- λίγο λάδι
- 1 λιαστή ντομάτα ψιλ/νη
- Ρίχνουμε λίγο λάδι στο αντικολλητικό τηγάνι και βάζουμε σε μέτρια φωτιά τα 2 φύλλα σουρωτά σε μια στρώση δηλ. το ένα δίπλα στο άλλο.
- Βάζουμε πάνω στα φύλλα, τον παστουρμά, το ξύσμα, τη λιαστή και τα τυριά.
- Πάνω βάζουμε τα άλλα 2 φύλλα κατα τον ίδιο τρόπο και τα ραντίζουμε με λίγο λάδι.
- Ελέγχουμε αν έχει ροδίσει η βάση, και γυρίζουμε την πίτα μας από την άλλη πλευρά να ψηθεί και από εκεί σε χαμηλή φωτιά.
- Την σερβίρουμε σε πιατέλα και την κόβουμε όπως την πίτσα