Γρανίτα φράουλα

Δροσερή, γευστική, σπιτική γρανίτα με γεύση φράουλας. Μπορούμε να την φτιάξουμε και με κεράσια!
- 350 γρ. γινωμένες φράουλες,
- 1 κ.σ. μαρμελάδα φράουλα,
- 1 κ.σ. σιρόπι ή λικέρ φράουλας.
- Ψιλοκόβουμε τις φράουλες και τις ρίχνουμε σε μπολ μαζί με το ζουμάκι τους.
- Χτυπάμε στο μίξερ μαζί με τα υπόλοιπα υλικά ,τα ρίχνομε σε μπολ ή φόρμα αλουμινίου μιας χρήσης, σκεπάζουμε και βάζουμε στην κατάψυξη.
- Χτυπάμε πάλι μετά από 2 ώρες τη γρανίτα μας και αφήνουμε να πήξει αρκετές ώρες ή όλη νύχτα. Σερβίρουμε με σιρόπι.
Εγώ την έβαλα στο "Μπισκοτοκέικ" μου φτιάχνοντας σάντουιτς παγωτού!