Πρόσφατα σχόλια

FORUM: ΝΕΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

Buy fake Canadian banknotes
scottbowerss032 6.8.2022 10:20
Απ:Μέτρημα υλικών
Hlianna 13.7.2022 23:24
Απ:Συνταγές light
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:20
Απ:Σχολιάζουμε στον κατάλληλο χώρο!
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:13
Απ:Φωτογραφίες στα σχόλια των συνταγών μας ( Ν...
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:12
Απ:χρηστες κ συνταγες τους
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:11
Απ:Παιχνίδι: Ερωτήσεις-Απαντήσεις !
jiuer7845 7.8.2021 13:03
Απ:Παιχνίδι: Ερωτήσεις-Απαντήσεις !
jiuer7845 7.8.2021 13:00
Απ:Ετοιμαζόμαστε για το Πάσχα!
M_nis27 8.3.2021 19:44
Απ:Μέτρημα υλικών
M_nis27 8.3.2021 19:20
Απ:Πως να κάνω μια τούρτα?
abhikhurana 22.7.2020 4:51
Απ:Αφιερώνω
mihirmane 5.6.2020 6:36
Απ:Mικρές και σύντομες συνταγές
M_nis27 26.3.2020 0:48
Απ:Γιορτή !
M_nis27 26.3.2020 0:44
Απ:Παιχνίδι: Ναι ή Όχι;
M_nis27 26.3.2020 0:21
Απ:Mικρές και σύντομες συνταγές
M_nis27 16.3.2020 17:29
Απ:Περισσεύματα ψωμιού
M_nis27 16.3.2020 16:58
Απ:Παιχνίδι... Διλήμματα
M_nis27 16.3.2020 10:07
Απ:Να σας γνωρίσω τον Κύριο;
Bianka 1.1.2020 21:45
Απ:Περισσεύματα ψωμιού
shubhupatil 8.7.2019 11:08
Περισσότερα...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ



Γόπες γεμιστές σε σάλτσα τομάτας

recipe image
Προστέθηκε απόvasiliki ver, Σάββατο, 18 Απρίλιος 2015
none
Περιγραφή

Τα ψάρια με αυτόν τον τρόπο θα φαγωθούν και από τους πιο δύσκολους!

Συστατικά
Στα γρήγορα
Κυρίως Πιάτα
Άλλες κατηγορίες
Σερβίρει
4 άτομα
  • 1 κιλό γόπες ή όποιο άλλο ψάρι σας αρέσει.

Γέμιση:

  • 1 τριμμένη ντομάτα,
  • ψιλοκομμένος μαϊντανός,
  • 3 σκελίδες σκόρδο τριμμένο,
  • 2-3 κ.σ. φρυγανιά τριμμένη ,
  • αλάτι - πιπέρι - ρίγανη.

Σάλτσα:

  • 2 -3 μέτριες ντομάτες ψιλοκομμένες,
  • 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο,
  • 1/2 φλ. τσ. λάδι,
  • αλάτι-πιπέρι-ρίγανη.
Οδηγίες
  1. Καθαρίζουμε,πλένουμε πολύ καλά τα ψάρια μας,αφήνουμε 30' να στραγγίξουν.
  2. Σε μπολ ανακατεύουμε όλα τα υλικά της γέμισης καλά. Γεμίζουμε με το μείγμα τα ψάρια μας.Τα βάζουμε σε πυρέξ το ένα πλαι στο άλλο,αλατοπιπερώνουμε.
  3. Ανακατεύουμε τις ντομάτες,κρεμμύδι, αλατοπίπερο,περιχύνουμε με τη σάλτσα τα ψάρια μας.
  4. Τέλος ρίχνουμε το λάδι και ρίγανη βάζουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 190ο για 30-40' περίπου.

Σχόλια
Μεταφορά στην κορυφή