Πρόσφατα σχόλια

FORUM: ΝΕΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

Απ:http://dumpsemv.com Best Dumps Shop Track 1...
cardcloned@protonmail.com 26.9.2022 12:37
Απ:Https://DumpsEmv.Com Forum sell cvv fullz D...
cardcloned@protonmail.com 26.9.2022 12:35
Απ:Http://DumpsEmv.Com Dumps & Cvv Read Shop H...
cardcloned@protonmail.com 26.9.2022 12:33
http://DumpsEmv.Com Sell Dumps Track 1&2 vendor le
cardcloned@protonmail.com 26.9.2022 12:30
Απ:www.dumpsemv.com BUY VALID CLONE ATM CARDS ...
cardcloned@protonmail.com 26.9.2022 12:28
Απ:www.dumpsemv.com Dumps With Pin & Cvv Dumps...
cardcloned@protonmail.com 26.9.2022 12:26
Απ:www.dumpsemv.com Dumps Track 1&2 High Balan...
cardcloned@protonmail.com 26.9.2022 12:24
Απ:www.dumpsemv.com best dumps shop track 1&2 ...
cardcloned@protonmail.com 26.9.2022 12:21
Απ:www.dumpsemv.com Carding Methods CVV & Dump...
cardcloned@protonmail.com 26.9.2022 12:19
Απ:www.dumpsemv.com Sell Dumps Track 1&2 GUARA...
cardcloned@protonmail.com 26.9.2022 12:17
Απ:www.dumpsemv.com BUY VALID CLONE ATM CARDS ...
cardcloned@protonmail.com 26.9.2022 12:16
Απ:www.dumpsemv.com Dumps Track 1&2 High Balan...
cardcloned@protonmail.com 26.9.2022 12:15
Https://DumpsEmv.Com Forum sell cvv fullz Dumps Pi
cardcloned@protonmail.com 26.9.2022 7:19
Απ:www.dumpsemv.com Dumps fullz Available Orig...
cardcloned@protonmail.com 26.9.2022 7:18
Buy TOEFL Certificate Online without Exam
jame002 23.9.2022 7:33
Storm Middle, November 14th: Canes drop toward FS
Annettes 23.9.2022 3:34
2022 Early Signing Working day Analysis - Offensiv
Annettes 23.9.2022 3:33
PREDICTIONS! Arkansas vs. Missouri
Annettes 23.9.2022 3:32
ASU Softball: Hill awarded Pac-12 Participant
Annettes 23.9.2022 3:31
Buy toward Notice Your Orange Gentleman
Annettes 23.9.2022 3:28
Περισσότερα...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ



Γερμανικά ψωμάκια Brezel διαφορετικά

recipe image
Προστέθηκε απόBianka, Πέμπτη, 19 Ιανουάριος 2012 Μέση βαθμολογία vote imagevote imagevote imagevote imagevote image / 5 1 χρήστες ψήφισαν
none
Περιγραφή

Απίθανα ψωμάκια μπρέτσελ φτιαγμένα με διαφορετικό τρόπο, αλλά πεντανόστιμα.

Συστατικά
  • 500 γραμμάρια αλεύρι σίτου, τύπος 550 είναι αυτό που κάνουμε τα τσουρέκια
  • 200 γρ νερό, χλιαρό
  • 100 γρ λευκό ξηρό κρασί
  • 80 γρ  ελαιολάδο
  • 20 μαγιά φρέσκα
  • 10 γρ αλάτι
  • 1 κουταλάκι του γλυκού  ζάχαρη
  • 1 λίτρο νερού για την σοδα
  • 50 γρ σόδα που βάζουμε σε φαγητά
Οδηγίες

  1. Διαλύστε τη μαγιά και τη ζάχαρη στο νερό και το αφήνουμε για 10 λεπτά. Στη συνέχεια, ζυμώνετε όλα τα υλικά μαζι για 10 λεπτά, και αφήστε τουλάχιστον 2 ώρες σε θερμοκρασία δωματίου
  2. Βάζουμε τον φούρνο να καψη σε 220 βαθμούς. Όταν η ζύμη φούσκωση κόβουμε σε 8- 10 κομμάτια.
  3. Με τις παλάμες κάνουμε τα ψωμάκια σε στρογγυλα η σε οβάλ σχήμα.Αφήνουμε τα ψωμάκια για 30 λεπτά περίπου να φουσκώσουν.
  4. Αφηνουμε το νερό να φτάσει σε σημείο βρασμού, το περνουμε απο τη φωτια και προσθέστε τη σόδα σταδιακά (ΠΡΟΣΟΧΗ ΦΟΥΣΚΩΝΗ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΠΡΟΣΕΧΕΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΙΗΤΕ ! ), ενώ ανακατεύουμε με ένα σύρμα.
  5. Το ξαναβραζουμε να σιγοβράζει και ρίχνουμε ένα ένα ξεχωριστά τα ψωμάκια να κάνουν βουτιά τα αφήνουμε για 15-20 δευτερόλεπτα. αλλά τα γυρίζουμε και από την άλλη μεριά στο διάστημα αυτό.
  6. Σε ταψί βάζουμε μια λαδόκολλα και προσεκτικά με μια τρυπητή κουτάλα βγάζουμε σιγά σιγά ένα ένα τα ψωμάκια και τα τοποθετούμε στο ταψί το ένα δίπλα στο άλλο
  7. Αν θελουμε πασπαλιζουμε με τριμμενο τυρι η παπαρουνοσπορο η χοντρο αλατι η σουσαμι
  8. Με ξυράφι κόψτε τώρα κάθε ψωμάκι κατά μήκος.
  9. Αφήνουμε για 10 λεπτά να στεγνώσουν λιγο
  10. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 220 βαθμούς για 20-30 λεπτά.
  11. ΠΡΟΣΟΧΉ: Βρέχουμε δύο φορές κατά τη διάρκεια του ψησίματος με το νερό της σοδας
  12. Όταν τα βγάλουμε από το φούρνο τα αφήνουμε λίγο να κρυώσουν και μετά τα ξεκολλάμε σιγά σιγά από την λαδόκολλα
  13. Μπορούν να φαγωθούν άνετα και έχουν γεύση φρέσκια και την άλλη μερα.




Λίγα μυστικά ακόμα
  • ΤΙΠ κανονικά τα βάζουμε μέσα σε νερό με αμμωνια!!!!!! αλλά όταν βράση το νερό και ρίξουμε μέσα τη αμμωνια αφρίζει τόσο πολύ που αν δεν προσέξεις  μπορείς και να καείς και έχει μια έντονη μυρωδιά που σου κόβει την ανάσα , δεν πρέπει να είσαι από πάνω και να αναπνέουμε.
  • Είναι λίγο επικίνδυνο αυτό για τα κορίτσια που δεν έχουν αρκετή πήρα σε τέτοια, γιαυτό το κάναμε με την σόδα, δεν είχαν βέβαια την μυρωδιά αυτή που θα είχαν με την αμμωνια αλλά και έτσι είναι οκ.

Γερμανικά Brezel

Σχόλια
Σχόλιο από eleni_p , Σάββατο, 21 Ιανουάριος 2012
ενδιαφέρον τεχνική,αυτό γιατί το κάνουμε με το νερό και την σόδα?
Σχόλιο από Bianka , Σάββατο, 21 Ιανουάριος 2012
βαζοντας το μεσα σε καυτο νερο με τη σοδα τραβαη λιγο και σου φουσκωνη αμεσως μετα ειναι η χαρακτιρηστηκη γευση αυτου του ειδους ψωμακι
δεν ειναι τραγανο ειναι μαλακο και μπορουμε να το φαμε και την επομανη μερα ανετα ,
Σχόλιο από Margo , Τρίτη, 24 Ιανουάριος 2012 vote imagevote imagevote imagevote imagevote image
Θαυμάσια φαίνονται!!
Μεταφορά στην κορυφή