Πρόσφατα σχόλια

FORUM: ΝΕΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

Yankees' DJ LeMahieu Scratched From Starting Lineu
tyydtgfHdrygtdft 8.10.2021 6:44
Fernando Tatis Jr. Can take Trevor Bauer Deep, Tau
tyydtgfHdrygtdft 8.10.2021 6:43
Newbie Mekhi Becton Is made up of Presently Stated
tyydtgfHdrygtdft 8.10.2021 6:43
Barcelona's Griezmann Fixed in the direction of be
tyydtgfHdrygtdft 8.10.2021 6:42
Vrabel 'Absolutely Enthusiastic' toward Insert Jon
tyydtgfHdrygtdft 8.10.2021 6:40
Jaguars Fixed In the direction of Generate toward
tyydtgfHdrygtdft 8.10.2021 6:40
Ja'Marr Chase Functions With Previous All-Qualifie
tyydtgfHdrygtdft 8.10.2021 6:40
Peyton Manning Clears the Air upon How he Qualifie
tyydtgfHdrygtdft 8.10.2021 6:37
Απ:Συνταγές light
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:20
Απ:Σχολιάζουμε στον κατάλληλο χώρο!
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:13
Απ:Φωτογραφίες στα σχόλια των συνταγών μας ( Ν...
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:12
Απ:χρηστες κ συνταγες τους
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:11
Plasmolifting Σωλήνες PRP
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:09
With Fournette Back again, How Massive of a Will
Rickey 16.8.2021 6:35
What Are The Saints Strongest Employment Likely In
Rickey 16.8.2021 6:35
Vrabel Ranks Amongst Belichick's Most straightforw
Rickey 16.8.2021 6:34
Kansas Metropolis Chiefs Exchange for Baltimore
Rickey 16.8.2021 6:33
2022 WR Kevin Thomas Announces Greatest 5
Rickey 16.8.2021 6:32
3 Storylines towards Keep an eye on with Bengals O
Rickey 16.8.2021 6:32
3 Storylines towards Observe with Bengals OTAs Loo
Rickey 16.8.2021 6:31
Περισσότερα...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

3624-giouzlemedes.jpg
Γκιουζλεμέδες



Γερμανικά Κρέπελ με μυζήθρα

recipe image
Προστέθηκε απόgeorgia2783, Πέμπτη, 06 Μάρτιος 2014
none
Περιγραφή

Αγαπημένα κρέπελ, αλλά αυτή τη φορά χωρίς μαγιά, αλλά με μπέικιν γρήγορα και εύκολα!

Συστατικά
Στα γρήγορα
Γλυκά
Άλλες κατηγορίες
  • 2 Αυγα
  • 150 Ζαχαρη
  • 8 κ,σ. Γαλα
  • 200 γρ. μυζήθρα (αντί για μυζήθρα μπορουμε να βαλουμε και γιαούρτι, με 10% λιπαρα)
  • 6 κ, σ. Λαδι
  • 1 πκ Μπεικιν
  • 400 γρ. Αλευρι
Οδηγίες
  1. Σε ενα μπολ βαζουμε τα αυγα, τη ζάχαρη και τα ανακατεύουμε καλά, να λιώσει η ζαχαρη.
  2. Προσθετουμε το γαλα, το λάδι, την μυζήθρα ή το γιαούρτι και το αλευρι με το Μπεικιν.
  3. Η ζύμη κολλάει λίγο στο χέρι, αν χρειαστεί, βαλτε λιγο αλεύρι ακόμα.
  4. Πλένουμε τα χέρια μας και βάζουμε λίγο λάδι, στα χερια μας και το πλαθουμε καλα στον μπαγκο της κουζίνας μας.
  5. Δεν χρειάζεται να φουσκώσει, πλαθουμε μικρα μπαλακια και τα βαζουμε σε καφτο λάδι, και με μια ξύλινη κουτάλα τα ανά κατέβουμε, για να μην κολλήσουν στον πατο, τα αφηνουμε μερικά λεπτά, (αλλά να προσέξετε, γιατι αρπάζουν αμέσως, και θα σας γινουν μαυρα)
  6. Τα βγαζουμε, , τα βάζουμε, σε μια πιατέλα, στην οποία έχουμε βάλει χαρτί κουζίνας να τραβήξει το περιττό λαδι.
  7. Σε μια αλλη λεκάνη εχουμε βαλη ζαχαρη και βανιλια (αν θέλετε βαλτεκαι λίγο κανέλα) τα περνάμε από την ζαχαρη και τα βάζουμε σε μια πιατέλα.
Λίγα μυστικά ακόμα
Σχόλια
Σχόλιο από giotasamos , Τετάρτη, 26 Μάρτιος 2014
ΠΟΣΟ ΜΠΕΚΙΝ? ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ πκ?
Σχόλιο από Hlianna , Πέμπτη, 27 Μάρτιος 2014
Το μπέικιν είναι ένα πακέτο περίπου 17 με 20 γρ.
Μεταφορά στην κορυφή