Πρόσφατα σχόλια

FORUM: ΝΕΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

The Designs
lenabailey84@gmail.com 25.1.2023 16:28
Les Bullideres - Υψηλής ποιότητας Ανδόρα ακινήτων
cekkekarze@biyac.com 26.12.2022 23:39
 Buy coronavirus vaccine passport in UK
lwrcrr@gmail.com 23.12.2022 22:35
KAMPALA ILLUMINATI NO BLOOD SHEDDING+27788676511 I
makambasimon32@gmail.com 4.12.2022 12:52
+27788676511 UGANDA JOIN ILLUMINATI IN KAMPALA How
makambasimon32@gmail.com 4.12.2022 12:51
Απ:Μέτρημα υλικών
Hlianna 13.7.2022 23:24
Απ:Συνταγές light
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:20
Απ:Σχολιάζουμε στον κατάλληλο χώρο!
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:13
Απ:Φωτογραφίες στα σχόλια των συνταγών μας ( Ν...
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:12
Απ:χρηστες κ συνταγες τους
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:11
Απ:Παιχνίδι: Ερωτήσεις-Απαντήσεις !
jiuer7845 7.8.2021 13:03
Απ:Παιχνίδι: Ερωτήσεις-Απαντήσεις !
jiuer7845 7.8.2021 13:00
Απ:Ετοιμαζόμαστε για το Πάσχα!
M_nis27 8.3.2021 19:44
Απ:Μέτρημα υλικών
M_nis27 8.3.2021 19:20
Απ:Πως να κάνω μια τούρτα?
abhikhurana 22.7.2020 4:51
Απ:Αφιερώνω
mihirmane 5.6.2020 6:36
Απ:Mικρές και σύντομες συνταγές
M_nis27 26.3.2020 0:48
Απ:Γιορτή !
M_nis27 26.3.2020 0:44
Απ:Παιχνίδι: Ναι ή Όχι;
M_nis27 26.3.2020 0:21
Απ:Mικρές και σύντομες συνταγές
M_nis27 16.3.2020 17:29
Περισσότερα...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ



Εργολάβοι

recipe image
Προστέθηκε απόΕ.Φ., Τετάρτη, 10 Οκτώβριος 2012
none
Περιγραφή

Εργολάβοι ή αμυγδαλωτά η μακαρόν ,πεντανόστιμα όπως και να τα ονομάσουμε!

Συστατικά
  • 250 γραμμάρια άχνη,
  • 250 γραμμάρια καθαρισμένα αμύγδαλα.
  • και άλλα 25-30 ολόκληρα αμύγδαλα.
  • 3 ασπράδια αυγών
  • .Άρωμα από λικέρ βερύκοκου.
Οδηγίες
  1. Ψήνουμε ελαφρά τα αμύγδαλα να στεγνώσουν. Κρατάμε τα ολόκληρα και αλέθουμε τα υπόλοιπα στο μούλτι. Ανακατεύουμε τα τριμμένα αμύγδαλα με την άχνη.
  2. Χτυπάμε τα ασπράδια μαρέγκα σφιχτή και προσθέτουμε, ανακατεύοντας ελαφρά με κουτάλι ,το μείγμα αμυγδάλων και άχνης. Προσθέτουμε και το λικέρ.
  3. Με το κορνέ η μικρό κουτάλι βάζουμε σε ελαφρά βουτυρωμένα ταψιά κομμάτια μείγματος αρκετά μακριά το ένα από το άλλο γιατί απλώνουν.
  4. Τα ψήνουμε λίγη ώρα σε 170 βαθμούς ,προσέχοντας να μην ξεραθούν.
  5. Αν θέλουμε τα ενώνουμε 2-2 με κάποια κρέμα η πραλίνα.
Λίγα μυστικά ακόμα

Πριν το φούρνισμα μπήγουμε επάνω από ένα αμύγδαλο!

Σχόλια
Σχόλιο από Ε.Φ. , Σάββατο, 13 Οκτώβριος 2012
Παράλειψη:πριν το φούρνισμα μπήγουμε επάνω από ένα αμύγδαλο!
Σχόλιο από Hlianna , Παρασκευή, 25 Ιούλιος 2014
Πόση ώρα περίπου τα ψήνουμε στο φούρνο;
Σχόλιο από Ε.Φ. , Παρασκευή, 25 Ιούλιος 2014
Ψήνουμε 15-20 λεπτά μέχρι να πάρουν ένα ανοιχτό χρώμα.
Μεταφορά στην κορυφή