Cupcakes με oreo

Σοκολατένια, αφράτα και πολύ γευστικά κεκάκια με διπλή γέμιση από mini oreo μπισκοτάκια και κάλυψη βουτυρόκρεμας.
Για τα Cupcakes:
- 3/4 φλ. μαργαρίνη σε θερμοκρασία δωματίου,
- 1/4 φλ. καλαμποκέλαιο,
- 1-1 1/2 φλ. ζάχαρη,
- 3 μεγάλα αυγά,
- 2 κουτ. εκχύλισμα βανίλιας ή 2 βανίλιες,
- 1 3/4 φλ. αλεύρι,
- 1 φλ. κακάο χωρίς ζάχαρη,
- 1 κ.γλ. μπέικιν πάουντερ,
- 1/2 κ.γλ. σόδα,
- 1/4 κ.γλ. αλάτι,
- 1 φλιτζάνι γάλα,
- 24 mini 0reo.
Βουτυρόκρεμα:
- 4 φλ. άχνη,
- 1/4 φλ. γάλα,
- 1 βανίλια,
- 1/4 φλ. ζεστό νερό,
- 150 γρ. βιτάμ.
- Χτυπάμε τη μαργαρίνη, το λάδι και τη ζάχαρη καλά να αφρατέψει. Προσθέτουμε τα αυγά 1-1,τη βανίλια χτυπώντας καλά 5 λεπτά.
- Σε μπολ ενώνουμε το αλεύρι, κακάο, μπέικιν, σόδα και αλάτι.
- Ρίχνουμε το μείγμα αλευριού εναλλάξ με το γάλα στο μίξερ συνεχίζοντας το χτύπημα μέχρι να ενσωματωθούν τα υλικά μας.
- Ρίχνουμε από μία κ.σ. μείγμα κέικ σε ατομικά φορμάκια, τοποθετούμε ένα μπισκοτάκι, απάνω ρίχνουμε άλλη 1 κ.σ. μείγμα και πάλι μπισκοτάκι, τελειώνουμε με 1 κουταλιά μείγμα κέικ. Ψήνουμε τα Cupcakes σε προθερμασμένο φούρνο στους 180ο για 20-30 λεπτά.
- Αφήνουμε να κρυώσουν και ετοιμάζουμε την βουτυρόκρεμα: Χτυπάμε στο μίξερ το βιτάμ με την άχνη καλά, προσθέτουμε το γάλα, το ζεστό νερό και τη βανίλια, χτυπάμε μέχρι να αποκτήσουμε ένα απαλό και αφράτο γλάσο. Καλύπτουμε τα κεκάκια μας με αρκετή βουτυρόκρεμα.
Αν τα φτιάξετε σε χάρτινες ατομικές θήκες για Cupcakes θα βγουν γύρω στα 15 με 16,εγώ τα έφτιαξα σε ατομικές θήκες αλουμινίου που είναι μεγαλύτερες και έκανα 12 κεκάκια. Βέβαια γίνονται με οποιαδήποτε μίνι γεμιστά μπισκοτάκια.
Σε ευχαριστώ για τα σκουφάκια :-)