Πρόσφατα σχόλια

FORUM: ΝΕΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

伪造国外学历||推荐文凭制作Q/微信744043126博林格林州立大学毕业证@国外文凭材料制...
dfdsfsdg02 23.9.2023 14:08
伪造国外学历||推荐文凭制作Q/微信744043126新墨西哥州立大学毕业证@国外文凭材料制...
dfdsfsdg02 23.9.2023 14:07
[定制国外文凭]高端精仿制作Q/微信744043126做假东卡罗来纳州立大学毕业证@国外文凭...
dfdsfsdg02 23.9.2023 14:07
[定制国外文凭]高端精仿制作Q/微信744043126做假爱达荷大学毕业证@国外文凭材料制作...
dfdsfsdg02 23.9.2023 14:04
[定制国外文凭]高端精仿制作Q/微信744043126做假堪萨斯州立大学毕业证@国外文凭材料...
dfdsfsdg02 23.9.2023 14:01
Technology
dfdsfsdg02 23.9.2023 14:00
[定制国外文凭]高端精仿制作Q/微信744043126做假俄勒冈州立大学毕业证@国外文凭材料...
dfdsfsdg02 23.9.2023 13:58
[定制国外文凭]高端精仿制作Q/微信744043126做假霍夫斯特拉大学毕业证@国外文凭材料...
dfdsfsdg02 23.9.2023 13:57
[定制国外文凭]高端精仿制作Q/微信744043126做假伊利诺伊大学芝加哥分校办毕业证@国...
dfdsfsdg02 23.9.2023 13:55
[定制国外文凭]高端精仿制作Q/微信744043126做假德保罗大学毕业证@国外文凭材料制作...
dfdsfsdg02 23.9.2023 13:54
[定制国外文凭]高端精仿制作Q/微信744043126做假密歇根理工大学毕业证@国外文凭材料...
dfdsfsdg02 23.9.2023 13:53
[定制国外文凭]高端精仿制作Q/微信744043126做假堪萨斯大学毕业证@国外文凭材料制作...
dfdsfsdg02 23.9.2023 13:51
[定制国外文凭]高端精仿制作Q/微信744043126做假南卡罗来纳大学毕业证@国外文凭材料...
dfdsfsdg02 23.9.2023 13:48
[定制国外文凭]高端精仿制作Q/微信744043126做假俄克拉荷马大学毕业证@国外文凭材料...
dfdsfsdg02 23.9.2023 13:47
[定制国外文凭]高端精仿制作Q/微信744043126做假新罕布什尔大学毕业证@国外文凭材料...
dfdsfsdg02 23.9.2023 13:47
[定制国外文凭]高端精仿制作Q/微信744043126做假密苏里大学哥伦比亚分校办毕业证@国...
dfdsfsdg02 23.9.2023 13:45
[定制国外文凭]高端精仿制作Q/微信744043126做假密苏里大学毕业证@国外文凭材料制作...
dfdsfsdg02 23.9.2023 13:43
Απ:[定制国外文凭]高端精仿制作Q/微信744043126做假芝加哥洛约拉大学毕业证@国外...
dfdsfsdg02 23.9.2023 13:43
[定制国外文凭]高端精仿制作Q/微信744043126做假芝加哥洛约拉大学毕业证@国外文凭材...
dfdsfsdg02 23.9.2023 13:42
[定制国外文凭]高端精仿制作Q/微信744043126做假德雷塞尔大学毕业证@国外文凭材料制...
dfdsfsdg02 23.9.2023 13:41
Περισσότερα...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ



Βούτυρο Σπιτικό

recipe image
Προστέθηκε απόBianka, Κυριακή, 06 Μάιος 2012 Μέση βαθμολογία vote imagevote imagevote imagevote imagevote image / 5 1 χρήστες ψήφισαν
none
Περιγραφή

Φτιάχνουμε σπιτικό βούτυρο από κρέμα γάλακτος .

Συστατικά
Στα γρήγορα
Ορεκτικά
Άλλες κατηγορίες
Φτιάχνει
130 γρ βούτυρο
  •    400 γρ κρεμα γαλακτος με 30% λιπαρά
  •    λιγο αλατι ,αν το θελουμε αλατισμενο
Οδηγίες
  1. Χτυπατε το βούτυρο για 15 λεπτα περιπου.
  2. Αυτο τωρα αρχιζει και χωριζεται απο το νερο του.
  3. Στραγγιζουμε το πρωτο νερο και συνεχιζουμε παλι το χτυπημα, ξαναστραγγιζουμε το νερο και εχουμε το βουτυρο καθαροτατο.
  4. Μπορούμε να το αλατίσουμε μετα το 2ο στράγγισμα.
  5. Μπορειτε, επισης, να ριξετε μεσα αλατι, 1 σκ. Σκορδο λιωμενη, λιγο μαιδανο ψιλοκομμένο και αυτο το βουτυρο και εχουμε ένα βουτυρο μυρωδατο.
  6. Το βαζουμε στο ψυγειο η στην καταψυξη για να εχουμε,να το βαλουμε επανω σε ψητο κρεας και σε φρεσκο ψωμι .

Λίγα μυστικά ακόμα

Αν σας κοπεί η κρέμα γάλακτος στο χτύπημα και δεν έχετε βάλει ακόμη μέσα ζάχαρη, μην την πετάτε, εξακολουθήστε να την χτυπάτε με το μίξερ, ώσπου να γίνει βουτυρο.

Σχόλια
Σχόλιο από georgia2783 , Τετάρτη, 09 Μάιος 2012
ΜΠαβω Λιανα με εσωσες!!!!!σου ειχα πει,οτι μια μερα πεταξα 6 κουτια που δεν μου πετηχε,μαλλον εφτεγε ο καιρος,γιατη αυτω που λενε εδω για της γηναικα,δεν ισχυει,για μενα!χαχχα Ακομα μαθενουμε ;=))))
Σχόλιο από vasiliki ver , Τετάρτη, 09 Μάιος 2012 vote imagevote imagevote imagevote imagevote image
Τόσο εύκολο είναι να φτιάξει κανείς το δικό του-σπιτικό βούτυρο??
Μπράβο Μπιάνκα!!!!!!
Μεταφορά στην κορυφή