Πρόσφατα σχόλια

FORUM: ΝΕΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

The Designs
lenabailey84@gmail.com 25.1.2023 16:28
Les Bullideres - Υψηλής ποιότητας Ανδόρα ακινήτων
cekkekarze@biyac.com 26.12.2022 23:39
 Buy coronavirus vaccine passport in UK
lwrcrr@gmail.com 23.12.2022 22:35
KAMPALA ILLUMINATI NO BLOOD SHEDDING+27788676511 I
makambasimon32@gmail.com 4.12.2022 12:52
+27788676511 UGANDA JOIN ILLUMINATI IN KAMPALA How
makambasimon32@gmail.com 4.12.2022 12:51
Απ:Μέτρημα υλικών
Hlianna 13.7.2022 23:24
Απ:Συνταγές light
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:20
Απ:Σχολιάζουμε στον κατάλληλο χώρο!
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:13
Απ:Φωτογραφίες στα σχόλια των συνταγών μας ( Ν...
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:12
Απ:χρηστες κ συνταγες τους
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:11
Απ:Παιχνίδι: Ερωτήσεις-Απαντήσεις !
jiuer7845 7.8.2021 13:03
Απ:Παιχνίδι: Ερωτήσεις-Απαντήσεις !
jiuer7845 7.8.2021 13:00
Απ:Ετοιμαζόμαστε για το Πάσχα!
M_nis27 8.3.2021 19:44
Απ:Μέτρημα υλικών
M_nis27 8.3.2021 19:20
Απ:Πως να κάνω μια τούρτα?
abhikhurana 22.7.2020 4:51
Απ:Αφιερώνω
mihirmane 5.6.2020 6:36
Απ:Mικρές και σύντομες συνταγές
M_nis27 26.3.2020 0:48
Απ:Γιορτή !
M_nis27 26.3.2020 0:44
Απ:Παιχνίδι: Ναι ή Όχι;
M_nis27 26.3.2020 0:21
Απ:Mικρές και σύντομες συνταγές
M_nis27 16.3.2020 17:29
Περισσότερα...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ



Βούτυρο Σπιτικό

recipe image
Προστέθηκε απόBianka, Κυριακή, 06 Μάιος 2012 Μέση βαθμολογία vote imagevote imagevote imagevote imagevote image / 5 1 χρήστες ψήφισαν
none
Περιγραφή

Φτιάχνουμε σπιτικό βούτυρο από κρέμα γάλακτος .

Συστατικά
Στα γρήγορα
Ορεκτικά
Άλλες κατηγορίες
Φτιάχνει
130 γρ βούτυρο
  •    400 γρ κρεμα γαλακτος με 30% λιπαρά
  •    λιγο αλατι ,αν το θελουμε αλατισμενο
Οδηγίες
  1. Χτυπατε το βούτυρο για 15 λεπτα περιπου.
  2. Αυτο τωρα αρχιζει και χωριζεται απο το νερο του.
  3. Στραγγιζουμε το πρωτο νερο και συνεχιζουμε παλι το χτυπημα, ξαναστραγγιζουμε το νερο και εχουμε το βουτυρο καθαροτατο.
  4. Μπορούμε να το αλατίσουμε μετα το 2ο στράγγισμα.
  5. Μπορειτε, επισης, να ριξετε μεσα αλατι, 1 σκ. Σκορδο λιωμενη, λιγο μαιδανο ψιλοκομμένο και αυτο το βουτυρο και εχουμε ένα βουτυρο μυρωδατο.
  6. Το βαζουμε στο ψυγειο η στην καταψυξη για να εχουμε,να το βαλουμε επανω σε ψητο κρεας και σε φρεσκο ψωμι .

Λίγα μυστικά ακόμα

Αν σας κοπεί η κρέμα γάλακτος στο χτύπημα και δεν έχετε βάλει ακόμη μέσα ζάχαρη, μην την πετάτε, εξακολουθήστε να την χτυπάτε με το μίξερ, ώσπου να γίνει βουτυρο.

Σχόλια
Σχόλιο από georgia2783 , Τετάρτη, 09 Μάιος 2012
ΜΠαβω Λιανα με εσωσες!!!!!σου ειχα πει,οτι μια μερα πεταξα 6 κουτια που δεν μου πετηχε,μαλλον εφτεγε ο καιρος,γιατη αυτω που λενε εδω για της γηναικα,δεν ισχυει,για μενα!χαχχα Ακομα μαθενουμε ;=))))
Σχόλιο από vasiliki ver , Τετάρτη, 09 Μάιος 2012 vote imagevote imagevote imagevote imagevote image
Τόσο εύκολο είναι να φτιάξει κανείς το δικό του-σπιτικό βούτυρο??
Μπράβο Μπιάνκα!!!!!!
Μεταφορά στην κορυφή