Αυγά με κρεμμύδια βαμμένα
- Αυγά λευκά10 -15.
- 300-400 γραμμάρια Κρεμμυδόφλουδες .
- Ξύδι.
- Λάδι .
- Βράζουμε τις κρεμμυδόφλουδες με 2 κιλά νερό αρκετή ώρα να αφήσουν το χρώμα τους.
- Προσθέτουμε το ξύδι και τα αυγά και βράζουμε σε μέτρια φωτιά μέχρι να γίνουν σφιχτά τα αυγά.
- Στριφογυρνάμε ένα αυγό και αν αυτό γυρίζει σαν σβούρα σημαίνει ότι έγινε σφιχτό.Τα κατεβάζουμε απο την φωτιά και τα αφήνουμε να κρυώσουν.
- Τα βγάζουμε απο το ζουμί και τα αφήνουμε να στραγγίσουν .
- Τα γυαλίζουμε με λάδι.
Κρεμμυδόφλουδες ζητάμε να μας κρατήσει ο μανάβης μας ή πάμε στη λαική αγορά το μεσημεράκι.