Αχινοί γεμιστοί
- Αχινοί
- 1 κρεμμύδι
- 1/2 κουταλιά και πιο λίγο ρύζι για σούπα ανά αχινό
- πιπέρι
- Ελαιόλαδο
- Ροδέλες ντομάτα
- προαιρετικα λίγη φέτα .
- Μ’ ένα μαχαίρι τους ανοίγετε από πάνω σιγά-σιγά.
- Τους στραγγίζετε και κρατάτε το ζουμί τους και αφήνετε μόνο τα αυγα τους.
- Σε ένα τηγάνι σοτάρετε το ξερό κρεμμύδι και το ρύζι με λίγο από το ζουμί τους και νερό μέχρι να γίνει το ρύζι .
- Γεμίζετε το εσωτερικό του κάθε αχινού με το μείγμα , βάζετε και μια ροδέλα από ντοματα στη επιφάνεια του.
- Τους ψήνετε για 5 λεπτά σε δυνατό φούρνο .
Στη φωτό είναι πριν μπουν στο φούρνο.
Αλλα δε τους βρισκεις ευκολα δυστιχως....