Αρωματικό αλάτι

Το αλάτι αυτό είναι πολύ αρωματικό, το βάζουμε σε Πατάτες ψητές, κρέας, σαλάτες και ό,τι άλλο θέλουμε.
- 4 σκ. σκόρδου
- 4 φύλλα Δάφνης
- 6 φύλλα φασκόμηλα
- 2 κ σ δενδρολίβανο
- Αλάτι χονδρο για ενα βάζο του 250 γρ
- Κόβουμε τα φύλλα δαφνης σε λεπτές λωρίδες και το φασκομηλο, το σκόρδο σε φετουλες.
- Βάζουμε ολα τα βότανα σε ενα βάζο του 250 γρ. ρίχνουμε και το αλάτι ,κλείνουμε το βάζο με το καπάκι του και το κούναμε πολυ δυνατά.
- Το αφήνουμε για 4-5 εβδομάδες και μετά το βάζουμε σε μύλο και το τρίβουμε, όταν το χρειαζόμαστε !
Ειναι και πολυ ωραίο για ενα δωράκι. Μπορούμε να το φτιάξουμε με ο,τι βότανα εχουμε !