Απίθανα σοκολατάκια
- 400 γρ. κουβερτούρα
- 1 γάλα ζαχαρουχο
- 1 κούπα ξηρούς καρπούς τριμμένους της αρεσκείας σας
- 1 βανίλια για άρωμα
- τρούφα, ξηρούς καρπούς ή τριμμένη καρύδα
- Λιώνουμε την κουβερτούρα σε μπέν μαρί.
- Την ανακατεύουμε με το ζαχαρούχο γάλα, τους ξηρούς καρπούς και την βανίλια.
- Αφήνουμε το μίγμα να κρυώσει και πλάθουμε μικρά μπαλάκια.
- Τα περνάμε από ξηρούς καρπούς, τρούφα ή καρύδα.
- Τα βάζουμε στο ψυγείο να σφίξουν και έτοιμα.
Τα σοκολατάκια αυτά τα έφτιαξα για να κεράσει ο γιός μου τους συμμαθητές του για την γιορτή του.