Πρόσφατα σχόλια

FORUM: ΝΕΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

KAMPALA ILLUMINATI NO BLOOD SHEDDING+27788676511 I
makambasimon32@gmail.com 4.12.2022 12:52
+27788676511 UGANDA JOIN ILLUMINATI IN KAMPALA How
makambasimon32@gmail.com 4.12.2022 12:51
Απ:Μέτρημα υλικών
Hlianna 13.7.2022 23:24
Απ:Συνταγές light
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:20
Απ:Σχολιάζουμε στον κατάλληλο χώρο!
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:13
Απ:Φωτογραφίες στα σχόλια των συνταγών μας ( Ν...
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:12
Απ:χρηστες κ συνταγες τους
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:11
Απ:Παιχνίδι: Ερωτήσεις-Απαντήσεις !
jiuer7845 7.8.2021 13:03
Απ:Παιχνίδι: Ερωτήσεις-Απαντήσεις !
jiuer7845 7.8.2021 13:00
Απ:Ετοιμαζόμαστε για το Πάσχα!
M_nis27 8.3.2021 19:44
Απ:Μέτρημα υλικών
M_nis27 8.3.2021 19:20
Απ:Πως να κάνω μια τούρτα?
abhikhurana 22.7.2020 4:51
Απ:Αφιερώνω
mihirmane 5.6.2020 6:36
Απ:Mικρές και σύντομες συνταγές
M_nis27 26.3.2020 0:48
Απ:Γιορτή !
M_nis27 26.3.2020 0:44
Απ:Παιχνίδι: Ναι ή Όχι;
M_nis27 26.3.2020 0:21
Απ:Mικρές και σύντομες συνταγές
M_nis27 16.3.2020 17:29
Απ:Περισσεύματα ψωμιού
M_nis27 16.3.2020 16:58
Απ:Παιχνίδι... Διλήμματα
M_nis27 16.3.2020 10:07
Απ:Να σας γνωρίσω τον Κύριο;
Bianka 1.1.2020 21:45
Περισσότερα...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

3441-soupiesxorta.jpg
Σουπιές με μυρωδιές



Αμυγδάλου πάστα

recipe image
Προστέθηκε απόΝΤΙΝΑ, Σάββατο, 18 Ιούλιος 2009 Μέση βαθμολογία vote imagevote imagevote imagevote imagevote image / 5 5 χρήστες ψήφισαν
none
Περιγραφή

Αλλιώς μάρτζιπαν ,δηλαδή ζυμάρι !

 

Συστατικά
  • 2 φλυτζ.τσαγιού αμυγδαλόψυχα
  • 2 φλυτζ.τσαγιού άχνη ζάχαρη
  • 2 ασπράδια αυγών
  • 1 σταγόνα πικραμύγδαλο .
Οδηγίες
  1. Τρίβετε  την αμυγδαλόψιχα  τόσο που να γίνει σκόνη .
  2. Προσθέτετε τη ζάχαρη και τα ασπράδια ,αχτύπητα .
  3. Ρίχνετε το αιθέριο έλαιο και ζυμώνετε καλά , το πλάθετε μια μπάλα
  4. Το διατηρείτε σε βάζο καλά κλεισμένο στο ψυγείο ,το λιγότερο 4 μέρες.
  5. Σε αυτό το σημείο η πάστα είναι έτοιμη να τη χρησιμοποιήσετε.
Λίγα μυστικά ακόμα
  • Αμυγδαλοπαστα μπορείτε να πετύχετε και χωρίς να βάλετε ασπράδια .
  • ΄Οταν θέλω να την χρησιμοποιήσω σε σοκολατάκια και οτιδήποτε δεν ψήνετε, την φτιάχνω χωρίς ασπράδια . Με αυτήν φτιάχνω και  τα   σοκολατάκια τύπου Μότζαρτ .
  • Με αυτήν φτιάχνουμε  φοντάν, μακαρόν, αμυγδαλωτά, εργολάβους,  σοκολατάκια, χρησιμοποιείται για  διακοσμήσεις τούρτας κλπ.
  • Μπορείτε  ακόμα να τη χρωματίσετε με χρώματα ζαχαροπλαστικής.

 

 

 

 

 

Σχόλια
Σχόλιο από Margo , Τρίτη, 21 Ιούλιος 2009 vote imagevote imagevote imagevote imagevote image
Νόστιμη κι εύκολη η αμυγδαλόπαστα, που σου δίνει πολλές ιδέες για ωραίες δημιουργίες.
Σχόλιο από Bianka , Τετάρτη, 22 Ιούλιος 2009 vote imagevote imagevote imagevote imagevote image
Ντινα μου τωρα δεν θα αγοραζω πια μαρτζιπαν μπραβο σου!!!
Σχόλιο από xaindi , Πέμπτη, 12 Νοέμβριος 2009 vote imagevote imagevote imagevote imagevote image
ΗΛΙΑΝΑ ΜΟΥ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ.ΗΣΟΥΝ ΠΟΛΥ ΚΑΤΑΤΟΠΙΣΤΙΚΗ.ΟΤΑΝ ΤΟ ΦΤΙΑΞΩ ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ ΠΩΣ ΕΓΙΝΕ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΠΙΑΝΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΥΠΕΡΟΧΕΣ ΓΕΡΜΑΝΙΚΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΝΤΙΝΑ.ΝΑ'ΣΤΕ ΚΑΛΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!
Μεταφορά στην κορυφή