Αμυγδαλοκροκέτες
Προστέθηκε απόΝΤΙΝΑ, Δευτέρα, 11 Μάιος 2009
none
Περιγραφή
Ορεκτικό ,εύκολο, με σίγουρη επιτυχία
Συστατικά
Στα γρήγορα
Ορεκτικά
Άλλες κατηγορίες
- 2 ασπράδια
- 60 γρ. αλεύρι φαριν απ
- 1 αυγό για πανάρισμα
- 100 γρ αμύγδαλα ασπρισμένα και χονδροτριμμένα
- μοσχοκάρυδο
- 600 γρ ρεγκάτο
Οδηγίες
- Τα ανακατεύουμε όλα μαζί, εκτός απο το αμύγδαλο και το ολόκληρο αυγό.
- Πλάθουμε σε ο,τι σχήμα θέλουμε και τα βάζουμε στη κατάψυξη για μισή ωρα.
- Πανάρουμε, αλεύρι, ΜΕΤΑ αυγό, ΜΕΤΑ αμύγδαλα και τηγανίζουμε μέχρι να ροδίσουν.
Σχόλια
θα ήθελα να ρωτήσω αν το αυγό για το πανάρισμα το χτυπάω ή αν το ανακατεύω με νερό
Χτυπώ καλά το αυγό όπως κάνουμε ομελέτα, ίσως χρειαστεί και 2 αυγά.
Καλησπερααα!!πολυ ωραια συνταγη!!!!θα ηθελα να κανω μια ερωτηση αν και το ρεγκατο ειναι πολυ νοστιμο τυρι με ποιο ελληνικοθα μπορουσαμε να ατο αντικαταστησουμε με μια γραβιερα ?με ενα κασερι πικαντικο ?με κεφαλοτυρι με τι θα προτεινες?
Θα μπορούσες να βάλεις ένα αντίστοιχο με το ρεγκάτο τυρί