Πρόσφατα σχόλια

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

572-keikamigdalou1.jpg
Κέικ αμυγδάλου



Αμυγδαλοκροκέτες

recipe image
Προστέθηκε απόΝΤΙΝΑ, Δευτέρα, 11 Μάιος 2009
none
Περιγραφή

Ορεκτικό ,εύκολο, με σίγουρη επιτυχία

Συστατικά
Στα γρήγορα
Ορεκτικά
Άλλες κατηγορίες
  • 2 ασπράδια
  • 60 γρ. αλεύρι φαριν απ
  • 1 αυγό για πανάρισμα
  • 100 γρ αμύγδαλα ασπρισμένα και χονδροτριμμένα
  • μοσχοκάρυδο
  • 600 γρ ρεγκάτο
Οδηγίες
  1. Τα ανακατεύουμε όλα μαζί, εκτός απο το αμύγδαλο και το ολόκληρο αυγό.
  2. Πλάθουμε σε ο,τι σχήμα θέλουμε και τα βάζουμε στη κατάψυξη για μισή ωρα.
  3. Πανάρουμε, αλεύρι,  ΜΕΤΑ αυγό,  ΜΕΤΑ αμύγδαλα και τηγανίζουμε μέχρι να ροδίσουν.
Σχόλια
Σχόλιο από mari , Δευτέρα, 23 Σεπτέμβριος 2013
θα ήθελα να ρωτήσω αν το αυγό για το πανάρισμα το χτυπάω ή αν το ανακατεύω με νερό
Σχόλιο από Hlianna , Δευτέρα, 23 Σεπτέμβριος 2013
Χτυπώ καλά το αυγό όπως κάνουμε ομελέτα, ίσως χρειαστεί και 2 αυγά.
Σχόλιο από Βαγγος 13 , Πέμπτη, 25 Φεβρουάριος 2016
Καλησπερααα!!πολυ ωραια συνταγη!!!!θα ηθελα να κανω μια ερωτηση αν και το ρεγκατο ειναι πολυ νοστιμο τυρι με ποιο ελληνικοθα μπορουσαμε να ατο αντικαταστησουμε με μια γραβιερα ?με ενα κασερι πικαντικο ?με κεφαλοτυρι με τι θα προτεινες?
Σχόλιο από Hlianna , Παρασκευή, 26 Φεβρουάριος 2016
Θα μπορούσες να βάλεις ένα αντίστοιχο με το ρεγκάτο τυρί
Μεταφορά στην κορυφή