Πρόσφατα σχόλια

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

2603-karydes.jpg
Καρύδες



Αλμυρό κέικ

Προστέθηκε απόΑλεξάνδρα, Πέμπτη, 20 Αύγουστος 2009 Μέση βαθμολογία vote imagevote imagevote imagevote imagevote image / 5 2 χρήστες ψήφισαν
none
Περιγραφή ΄Οχι μόνο γλυκά, υπάρχουν και νόστιμα αλμυρά κέικ.
Συστατικά
Στα γρήγορα
Ορεκτικά
Άλλες κατηγορίες
  • 3 κούπες φαρίνα
  • 250 γρ.βούτυρο ή μαργαρίνη
  • 4 αυγά
  • 1 κούπα γάλα
  • 1 πράσινη πιπεριά ψιλοκκομένη
  • 1 κόκκινη     "          "
  • 4 φέτες ζαμπόν σε μικρά κομματάκια
  • 350 γρ. τυρί φέτα τριμμένο
  • αλάτι, πιπέρι
Οδηγίες
  1. Χτυπάμε το βούτυρο να αφρατέψει
  2. Ρίχνουμε τα αυγά ενα-ενα.
  3. Προσθέτουμε το γάλα,το ζαμπόν ανακατεύουμε λίγη απο τη φαρίνα και το τυρί.
  4. Ρίχνουμε λίγη- λίγη τη φαρίνα, ανακατεύοντας καλά.
  5. Αδειάζουμε το μείγμα σε βουτυρωμένη φόρμα και πασπαλίζουμε με λίγο τριμμένο τυρί.
  6. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 170 για περίπου 1 ώρα.
Λίγα μυστικά ακόμα
Η συνταγή είναι της Νίνας Ιωαννίδου.
Σχόλια
Σχόλιο από Hlianna , Δευτέρα, 24 Αύγουστος 2009 vote imagevote imagevote imagevote image
Αυτό το κέικ γίνεται αφράτο ή συμπαγές, Αλεξάντρα;
Σχόλιο από Αλεξάνδρα , Δευτέρα, 24 Αύγουστος 2009
Αυτό το κέικ θυμίζει σε γεύση την πίτσα.Δε γίνεται τόσο αφράτο όσο ένα γλυκό κέικ αλλά είναι αρκετά μαλακό!
Σχόλιο από Hlianna , Δευτέρα, 24 Αύγουστος 2009
Μήπως αν χτυπούσαμε τα ασπράδια χώρια και κάναμε μια μαρέγκα και χώρια τους κρόκους, θα μας έβγαινε πιο αφράτο;
Σχόλιο από Bianka , Δευτέρα, 24 Αύγουστος 2009 vote imagevote imagevote imagevote imagevote image
Αυτο δεν αφρατο οπως ενα κεικ,ειναι λιγο αφροτο δεν μπορουμε να κανουμε τα ασπραδια μαρεγγα ,για να το κανουμε αφρατο,
θα γεινη αφρατο αλλα θα σου τρυβετε
σκεψου τα υλικα που εχει μεσα
το εχω φτιαξη πολλες φορες ειναι πολυ νοστιμο ειναι δηλαδη σχεδον σαν το ψωμι με Μπυρα τα 5 τα αξειζη
Μεταφορά στην κορυφή