Αφράτα και νόστιμα μπισκότα
- 1/2 φλ. βιτάμ,
- 1/3 φλ. ζάχαρη κρυσταλλική,
- 1/4 φλ. καστανή ζάχαρη,
- 1 1/2 φλ. αλεύρι,
- 1/3 φλ. κακάο,
- 1 αυγό,
- 1 βανίλια,
- 1 κ.γλ. σόδα,
- 1/4 κ.γλ. αλάτι,
- 3 κ.σ. τυρί Φιλαδέλφεια,
- 1 κ.γλ. κόκκινο χρώμα ζαχαροπλαστικής.
- Χτυπάμε πολύ καλά τις ζάχαρες με το βιτάμ. Προσθέτουμε το αυγό, βανίλια και το χρώμα, χτυπάμε να ενωθούν καλά τα υλικά και να χρωματιστεί το μείγμα.
- Ρίχνουμε το αλεύρι, κακάο, σόδα και αλάτι συνεχίζοντας να χτυπάμε μέχρι να αποκτήσουμε ένα αφράτο μείγμα λίγο πιο σφιχτό από του κέικ.
- Σταματάμε το μίξερ και ρίχνουμε τις τρεις κουταλιές τυρί κρέμα σε διάφορα σημεία του κέικ, ανακατεύουμε απαλά με σπάτουμε μέχρι να αποκτήσει το μείγμα "πινελιές" λευκού.
- Με το κουτάλι του παγωτού παίρνουμε μείγμα και βάζουμε σε λαδόκολλα, ψήνουμε για 10 έως 15 λεπτά, αφήνουμε να κρυώσουν και τα μεταφέρουμε σε πιατέλα.
Τα μπισκότα θα είναι πολύ μαλακά μην τα φοβηθείτε δεν θέλουν περισσότερο από 15 λεπτά ψήσιμο! Μόλις κρυώσουν θα είναι υπέροχα και αφράτα
H συνταγή εδώ
Δεν μου βγαίνουν όσο κόκκινα θέλω με το χρώμα που χρησιμοποιώ(σε μουκαλάκι) αλλά εντάξει ωραία έγιναν,γίνονται πολύ πολύ αφράτα!