Λαβράκι κρασάτο

recipe image
Προστέθηκε από vasiliki ver, Τρίτη, 11 Ιανουάριος 2011
Περιγραφή

Μια συνταγή για πολλά είδη ψαριών!

Συστατικά
Στα γρήγορα
Κυρίως Πιάτα
Άλλες κατηγορίες
Σερβίρει
4 άτομα
  • 4 λαβράκια ,μεγαλούτσικα,
  • 1φλ. τσ. λευκό κρασί,
  • 1 φλ. λάδι,
  • 2 καρότα σε φέτες,
  • 1 μεγάλο κρεμμύδι σε ροδέλες,
  • μισό ματσάκι σέλινο χοντροκομμένο,
  • θυμάρι,
  • αλατοπίπερο.
Οδηγίες
  1. Καθαρίζουμε, πλένουμε καλά τα ψάρια, εγώ τα αφήνω μισή ώρα σε ξύδι και νερό.
  2. Τα αλατοπιπερώνουμε,εσωτερικά και εξωτερικά,τα βάζουμε σε λαδωμένο ταψί
  3. .Βάζουμε γύρω και απάνω στα ψάρια καρότο, κρεμμύδι, σέλινο. Πασπαλίζουμε με θυμάρι και αλατοπίπερο, ρίχνουμε και το κρασί.
  4. Ψήνουμε στους 180β. 45',περιχύνοντας κάποιες φορές με τη σάλτσα.
Λίγα μυστικά ακόμα

Μετά από κρεατικά είναι ότι πρέπει το ψαράκι.

Παρόμοια συνταγή: Λαβράκι με σάλτσα μουστάρδας

Λαβράκι γεμιστό