Εμφανίσιμη Ομελέτα ρολό φούρνου

recipe image
Προστέθηκε από Bianka, Σάββατο, 21 Σεπτέμβριος 2013 Μέση βαθμολογία vote imagevote imagevote imagevote imagevote image / 5 2 χρήστες ψήφισαν
Περιγραφή

Πολύ νόστιμη και εμφανίσιμη ομελέτα!

Συστατικά
  •    60 γρ ρόκα
  •    5 αυγά
  •    100 ml γάλα
  •    100 ml νερό με άνθρακα
  •    100 γρ αλεύρι.
  •    Αλάτι, πιπέρι

Για την γέμιση

  •    50 γρ λιαστές ντομάτες κομμένες σε κομμάτια
  •    200 γρ τυρι κρέμα αν βρήκε με βότανα πιο καλά
  •    200 γρ. ζαμπόν
  •    1 σκελίδα σκόρδο από την πρέσα
  •    Ρόκα,   Κρεμμύδι κομμένο σε κυβάκια
  •    Μερικά βότανα ,ότι έχετε
  •    Αλάτι, πιπέρι
  •    Λάδι για το ταψί
Οδηγίες
  1. Βάζουμε ένα βαθύ ταψί της κουζίνα μας με την λαδοκολα στο φουρνο στους 200 βαθμούς να καψει.
  2. Χτυπάμε τα αυγά με το γάλα, νερό, αλάτι και το αλεύρι ,μέχρι να αφρατεψουν.   Όταν καψει καλα το ταψί, βγάζουμε από τον φουρνο και ρίχνουμε επάνω λίγο λάδι να παει παντού.   Ρίχνουμε μέσα το μίγμα και βάζουμε επάνω κάπου το 1/3 από την ρόκα ,την πατάμε λίγο να βουλιάξει μέσα στο μίγμα.   ψήνουμε για 15-20 λεπτα
  3. Στο μεταξύ ανακατεύουμε το τυρι με όλα τα υλικά εκτός από το ζαμπόν.
  4. Βγάζουμε την ομελέτα από το φουρνο, τραβάμε το χαρτί και προσέχουμε να είναι η μεριά με την ρόκα από το έξω μέρος.
  5. Αλείφουμε με την γέμιση, βάζουμε επάνω την υπόλοιπη ρόκα και απλώσουμε το ζαμπόν.   Τυλιγουμε σε ρολό.
  6. Το κόβουμε και βάζουμε τα κομμάτια σε πιατέλα και μετά σε μισοανοιγμεο φουρνο να είναι ζεστά μέχρι να τα σερβίρουμε.

 

Λίγα μυστικά ακόμα

Τρώγεται και κρύο.   Μπορούμε να βάλουμε και οποιαδήποτε γέμιση θελουμε

Ομελέτα ρολό