Βάζουμε ένα βαθύ ταψί της κουζίνα μας με την λαδοκολα στο φουρνο στους 200 βαθμούς να καψει.
Χτυπάμε τα αυγά με το γάλα, νερό, αλάτι και το αλεύρι ,μέχρι να αφρατεψουν. Όταν καψει καλα το ταψί, βγάζουμε από τον φουρνο και ρίχνουμε επάνω λίγο λάδι να παει παντού. Ρίχνουμε μέσα το μίγμα και βάζουμε επάνω κάπου το 1/3 από την ρόκα ,την πατάμε λίγο να βουλιάξει μέσα στο μίγμα. ψήνουμε για 15-20 λεπτα
Στο μεταξύ ανακατεύουμε το τυρι με όλα τα υλικά εκτός από το ζαμπόν.
Βγάζουμε την ομελέτα από το φουρνο, τραβάμε το χαρτί και προσέχουμε να είναι η μεριά με την ρόκα από το έξω μέρος.
Αλείφουμε με την γέμιση, βάζουμε επάνω την υπόλοιπη ρόκα και απλώσουμε το ζαμπόν. Τυλιγουμε σε ρολό.
Το κόβουμε και βάζουμε τα κομμάτια σε πιατέλα και μετά σε μισοανοιγμεο φουρνο να είναι ζεστά μέχρι να τα σερβίρουμε.
Λίγα μυστικά ακόμα
Τρώγεται και κρύο. Μπορούμε να βάλουμε και οποιαδήποτε γέμιση θελουμε