Χρωματιστή μακαρονάδα με σάλτσα κοτόπουλου
- Μισό κιλό σπαγγέτι τρικολόρε
- 2 στήθη κοτόπουλου ή ½ κοτόπουλο χωρίς κόκαλο κομμένο σε κύβους
- Λίγο ελαιόλαδο
- 1 κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
- 1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένη
- 1 κουτί μανιτάρια κονσέρβα ή ακόμα καλύτερα ¼ φρέσκα μανιτάρια σε φετάκια
- 1 κουταλάκι μουστάρδα
- 1 μεγάλη ντομάτα ψιλοκομμένη
- Μισή κούπα κρασί
- 1 κύβο κοτόπουλου
- 1 κουταλάκι εστραγκόν ξερό ή περισσότερο αν έχετε φρέσκο
- Αλάτι, Πιπέρι
- 1 κουτάλια της σούπας μαϊντανό ψιλοκομμένο
- Τριμμένο τυρί για το τέλος
- Σοτάρουμε στο τηγάνι με το λάδι, το κοτόπουλο να ροδίσει ελαφρά.
- Ρίχνουμε το κρεμμύδι, σκόρδο, μανιτάρια να μαραθούν για 2-3 λεπτά.
- Ρίχνουμε τη μουστάρδα και σβήνουμε με το κρασί. Βάζουμε τον κύβο Σε 2 λεπτά προσθέτουμε την φρέσκια ντομάτα και το εστραγκόν.
- Αλατοπιπερώνουμε με προσοχή λόγω του κύβου και αφήνουμε να ψηθεί σε μέτρια φωτιά για κανένα 10 λεπτο και να πήξει η σάλτσα του.
- Ίσως θα πρέπει να προσθέσετε και λίγο ζεστό νερό.
- Βράζουμε τα σπαγγέτι όπως λέει στη συσκευασία. Σερβίρουμε τα ζυμαρικά με τριμμένο τυρί και τη σάλτσα κοτόπουλου με εστραγκόν, τέλος λίγος μαϊντανός.