Πρόσφατα σχόλια

FORUM: ΝΕΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

Yankees' DJ LeMahieu Scratched From Starting Lineu
tyydtgfHdrygtdft 8.10.2021 6:44
Fernando Tatis Jr. Can take Trevor Bauer Deep, Tau
tyydtgfHdrygtdft 8.10.2021 6:43
Newbie Mekhi Becton Is made up of Presently Stated
tyydtgfHdrygtdft 8.10.2021 6:43
Barcelona's Griezmann Fixed in the direction of be
tyydtgfHdrygtdft 8.10.2021 6:42
Vrabel 'Absolutely Enthusiastic' toward Insert Jon
tyydtgfHdrygtdft 8.10.2021 6:40
Jaguars Fixed In the direction of Generate toward
tyydtgfHdrygtdft 8.10.2021 6:40
Ja'Marr Chase Functions With Previous All-Qualifie
tyydtgfHdrygtdft 8.10.2021 6:40
Peyton Manning Clears the Air upon How he Qualifie
tyydtgfHdrygtdft 8.10.2021 6:37
Απ:Συνταγές light
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:20
Απ:Σχολιάζουμε στον κατάλληλο χώρο!
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:13
Απ:Φωτογραφίες στα σχόλια των συνταγών μας ( Ν...
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:12
Απ:χρηστες κ συνταγες τους
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:11
Plasmolifting Σωλήνες PRP
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:09
With Fournette Back again, How Massive of a Will
Rickey 16.8.2021 6:35
What Are The Saints Strongest Employment Likely In
Rickey 16.8.2021 6:35
Vrabel Ranks Amongst Belichick's Most straightforw
Rickey 16.8.2021 6:34
Kansas Metropolis Chiefs Exchange for Baltimore
Rickey 16.8.2021 6:33
2022 WR Kevin Thomas Announces Greatest 5
Rickey 16.8.2021 6:32
3 Storylines towards Keep an eye on with Bengals O
Rickey 16.8.2021 6:32
3 Storylines towards Observe with Bengals OTAs Loo
Rickey 16.8.2021 6:31
Περισσότερα...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ



Τούρτα Μους Σοκολάτα

recipe image
Προστέθηκε απόgeorgia2783, Τρίτη, 02 Οκτώβριος 2012
none
Περιγραφή

Απίθανη τούρτα και εύκολη στην κατασκευή της.

Συστατικά
Στα γρήγορα
Γλυκά
Άλλες κατηγορίες

Για Μπισκοτενια Βαση:

  •  3 αυγά μεγάλα
  • 150 ζάχαρη
  • 150 αλεύρι
  • 1 βανίλια
  • 1 κ.γλ μπεικιν

  Για το μους:

  •     1 σοκολάτα  γάλακτος,( MiLKA )
  •     1 γλυκόπικρη σοκολάτα (MiLKA )
  •     4 πακετακια κρεμα γαλακτος (250 γρ το καθε ένα και 30 % λιπαρα)
Οδηγίες

Για τη βάση

  1.     Χωρίζουμε τα αυγά. Βάζουμε τα ασπράδια του αυγού και 3 κουταλιές ζεστό νερό και τα χτυπάμε με το μίξερ καλά για περίπου 5 λεπτά, βάζουμε τους κρόκους, και συνεχίζουμε να τα χτυπάμε με το μίξερ,
  2.     Ρίχνουμε την ζάχαρη και την βανίλια, δουλεύουμε ώσπου να λιώσει καλά.
  3.     Βάζουμε, και το αλεύρι, με την μπεικην και το ανακατεύουμε με το μίξερ.
  4.     Το ρίχνουμε σε 28 άρα φόρμα,που ανοιγει στα πλαγια, και το ψήνουμε στους 180ο στον αέρα για 30 λεπτά.
  5.     (το φτιαχνουμε μια μερα πριν)

Για τη γέμιση

  1. Σε μια κατσαρολα βαζουμε νερο να βρασει. Βαζουμε μεσα ενα Μπολ ανοξείδωτο,και βαζουμε την σοκολατα μεσα να λιωνει σιγα σιγα και την κρεμα γαλακτος και ανακατεύουμε μεχρι να μας λιωσει καλα  και να παρει μια βραση.    Το κατεβαζουμε απο το ματι της κουζινας.  Το βαζουμε στο ψυγειο  αποβραδίς να σφίξη και να κρυώσει!
  2.  Την αλλη μερα κοβουμε το κεικ στα τρια.  Παιρνουμε τη σοκολατα την βαζουμε σε πιο μεγαλο μπολ και βαζουμε και δυο πακετακια στερεωτικο για κρεμα γαλακτος και χτυπαμε την Μους με το Μιξερ να μας γινει μια κρεμα σφικτη και αφρατη .
  3. Την βαζετε τωρα  πανω στην κομμενη βάση (να σας φτασει,)περιπου ένα με ενάμιση  ποντο σε καθε πατο. Με το υπολοιπο την περνατε στα πλαγια γυρω  γυρω και κανετε και το ντεκορ σας!

Σχόλια
Σχόλιο από LARA LO , Κυριακή, 07 Οκτώβριος 2012
τρελαίνομαι για τούρτες με μους!!!υπέροχη!!!!
Μεταφορά στην κορυφή