Πρόσφατα σχόλια

FORUM: ΝΕΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

Απ:Συνταγές light
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:20
Απ:Σχολιάζουμε στον κατάλληλο χώρο!
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:13
Απ:Φωτογραφίες στα σχόλια των συνταγών μας ( Ν...
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:12
Απ:χρηστες κ συνταγες τους
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:11
Plasmolifting Σωλήνες PRP
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:09
With Fournette Back again, How Massive of a Will
Rickey 16.8.2021 6:35
What Are The Saints Strongest Employment Likely In
Rickey 16.8.2021 6:35
Vrabel Ranks Amongst Belichick's Most straightforw
Rickey 16.8.2021 6:34
Kansas Metropolis Chiefs Exchange for Baltimore
Rickey 16.8.2021 6:33
2022 WR Kevin Thomas Announces Greatest 5
Rickey 16.8.2021 6:32
3 Storylines towards Keep an eye on with Bengals O
Rickey 16.8.2021 6:32
3 Storylines towards Observe with Bengals OTAs Loo
Rickey 16.8.2021 6:31
Who is Highest Possibly toward Incorporate a Break
Rickey 16.8.2021 6:30
Costs Dion Dawkins towards To start with Qualified
Rickey 16.8.2021 6:29
Απ:NFL reinstates Cowboys Aldon Smith, who las...
jiuer7845 7.8.2021 13:08
Απ:Να σας γνωρίσω τον Κύριο;
jiuer7845 7.8.2021 13:08
Απ:Μπισκότα πραλίνας
jiuer7845 7.8.2021 13:06
Απ:Παιχνίδι: Ερωτήσεις-Απαντήσεις !
jiuer7845 7.8.2021 13:03
Απ:Κεικ με τυρί μασκαρπόνε
jiuer7845 7.8.2021 13:01
Re: Как создать новую тему в crpsc.org.br ??
jiuer7845 7.8.2021 13:01
Περισσότερα...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

3556-souflesokolatas.jpg
Σουφλέ σοκολάτας



Τούρτα με Κρέμα Παραδείσου και φράουλες

recipe image
Προστέθηκε απόgeorgia2783, Δευτέρα, 24 Απρίλιος 2017
none
Περιγραφή

Καταπληκτική σε γεύση και εμφάνιση τούρτα!

Συστατικά
  • Για την μπισκοτενια βάση
  • 3 αυγά τα χωριζουμε
  • 150 γρ ζάχαρη
  • 3 κουταλιές ζεστό νερό
  • 150 γρ Αλεύρι
  • 1 κουταλάκι μπέικιν
  • Για την κρέμα
  • 1 κουτί κρέμα του Dr.Oeteker κρέμα φράουλα
  • 600 γρ κρέμα γάλακτος (σαντιγί)
  • 2 βανιλιες
  • 500 γρ φράουλα
Οδηγίες
  1. Για τη μπισκοτένια βάση: Χτυπάμε με το μιξερ τα ασπράδια με το νερό σε μαρέγκα και βάζουμε τους κρόκους και τα χτυπάμε για 5 Λεπτά σε πηχτο αφρό και βάζουμε και τη ζάχαρη και συνεχίζουμε να χτυπάμε για ακόμα λίγα λεπτά.
  2. Τώρα βαζουμε λίγο λίγο το αλεύρι μαζί με το μπέικιν και το ανακατεύουμε ελαφρά με ένα σύρμα κουζίνας.
  3. Περνάμε την φόρμα μας με βούτυρο η λάδι, μέχρι επάνω μόνο με βούτυρο και βάζουμε το μειγμα στη φόρμα .
  4. Έχουμε τον φούρνο μας ζεστό στους 180 και το ψήνουμε για 30 ως40 λεπτά. Δοκιμάζουμε μετά τα 30 λεπτά αν είναι ψημένο.
  5. Φτιάχνουμε την κρέμα: 1 κουτί Κρέμα του Dr.Oeteker Κρέμα - φράουλα (αν υπάρχει Ελλάδα) το κάνουμε όπως λέει στο πακέτο, και προσθέτουμε ακόμα 250 γρ φρέσκες φράουλες σε κομματάκια και ανακατεύουμε.Αν χρειαστεί βάζουμε λίγο ζελατίνη και το βάζουμε στην ακρη.
  6. .(Αν δεν υπάρχει στην Ελλάδα κάτι τέτοιο κουτί του Dr.Oeteker, μπορούμε να το κάνουμε και μόνη μας.400 γρ φράουλα σε μικρά κομμάτια, 1 φακελάκι ζελατίνη. Σε μια μικρή κατσαρόλα βάζουμε τις φράουλες και 2 ως 3 κουταλιές καστανή ζάχαρη και το Ζεσταίνω, μέχρι να λιώσει η ζάχαρη. Έχω ετοιμάσει τη ζελατίνη και βάζω περίπου το μισό και το ανακατεύω. Υπάρχει και της στιγμής ζελατίνη σκόνη, που είναι για ζεστό και κρύο δεν χρειάζεται να βράσει δηλαδή. Μετά όταν κρυώσει ανακατεύουμε ελαφρά τη σαντιγί. )
  7. Τώρα χτυπάμε τη σαντιγί και τις βανιλιες μαζί.
  8. Ανακατεύουμε τη σαντιγί με τις φράουλες.
  9. Τώρα βάζω ένα Τσερκι γύρο από την μπισκοτενια βάση και βάζω λίγο από την κρέμα πάνω στην μπισκοτενια βάση, περίπου 1 πόντο. Κόβω τις πλυμενες φράουλες στην μέση και τις βάζω δίπλα δίπλα ομοιόμορφα, και βάζω επάνω την υπόλοιπη κρέμα και την στρώνουμε με μια σπάτουλα. Το βάζουμε για 2 ώρες στο ψυγείο.
  10. Φτιάξτε ντεκόρ, με ότι θέλετε. .....κουβερτούρα λιωμένη , και βουτάτε τις φράουλες μέσα μέχρι την μέση όπως είναι με τα κοτσάνια μαζί τα αφήνουμε να στεγνώσουν και τα βάζουμε επανω.
  11. Καλή επιτυχία!

Σχόλια
Μεταφορά στην κορυφή