Πρόσφατα σχόλια

FORUM: ΝΕΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

Απ:http://dumpsemv.com Best Dumps Shop Track 1...
cardcloned@protonmail.com 26.9.2022 12:37
Απ:Https://DumpsEmv.Com Forum sell cvv fullz D...
cardcloned@protonmail.com 26.9.2022 12:35
Απ:Http://DumpsEmv.Com Dumps & Cvv Read Shop H...
cardcloned@protonmail.com 26.9.2022 12:33
http://DumpsEmv.Com Sell Dumps Track 1&2 vendor le
cardcloned@protonmail.com 26.9.2022 12:30
Απ:www.dumpsemv.com BUY VALID CLONE ATM CARDS ...
cardcloned@protonmail.com 26.9.2022 12:28
Απ:www.dumpsemv.com Dumps With Pin & Cvv Dumps...
cardcloned@protonmail.com 26.9.2022 12:26
Απ:www.dumpsemv.com Dumps Track 1&2 High Balan...
cardcloned@protonmail.com 26.9.2022 12:24
Απ:www.dumpsemv.com best dumps shop track 1&2 ...
cardcloned@protonmail.com 26.9.2022 12:21
Απ:www.dumpsemv.com Carding Methods CVV & Dump...
cardcloned@protonmail.com 26.9.2022 12:19
Απ:www.dumpsemv.com Sell Dumps Track 1&2 GUARA...
cardcloned@protonmail.com 26.9.2022 12:17
Απ:www.dumpsemv.com BUY VALID CLONE ATM CARDS ...
cardcloned@protonmail.com 26.9.2022 12:16
Απ:www.dumpsemv.com Dumps Track 1&2 High Balan...
cardcloned@protonmail.com 26.9.2022 12:15
Https://DumpsEmv.Com Forum sell cvv fullz Dumps Pi
cardcloned@protonmail.com 26.9.2022 7:19
Απ:www.dumpsemv.com Dumps fullz Available Orig...
cardcloned@protonmail.com 26.9.2022 7:18
Buy TOEFL Certificate Online without Exam
jame002 23.9.2022 7:33
Storm Middle, November 14th: Canes drop toward FS
Annettes 23.9.2022 3:34
2022 Early Signing Working day Analysis - Offensiv
Annettes 23.9.2022 3:33
PREDICTIONS! Arkansas vs. Missouri
Annettes 23.9.2022 3:32
ASU Softball: Hill awarded Pac-12 Participant
Annettes 23.9.2022 3:31
Buy toward Notice Your Orange Gentleman
Annettes 23.9.2022 3:28
Περισσότερα...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

2852-pitsafidaki.jpg
Πίτσα φιδάκι



Toύρτα, η ομορφιά της αγκινάρας

recipe image
Προστέθηκε απόBianka, Κυριακή, 10 Οκτώβριος 2010 Μέση βαθμολογία vote imagevote imagevote imagevote imagevote image / 5 6 χρήστες ψήφισαν
κανένας
Περιγραφή Μια υπέροχη τούρτα πορτοκάλι που μοιάζει με την τούρτα Ζάχερ. Εδώ φτιαγμένη σε σχήμα αγκινάρας!
Συστατικά
  • 300 γρ κουβερτούρα όχι πολύ πικρή
  • 180 γρ βούτυρο
  • 8 μικρά ή μέτρια αυγά χωρισμένα
  • 200 γρ ζάχαρη
  • 1 βανίλια μαύρη τα σποράκια της
  • 1 / 2 κουταλάκι τριμμένη κανέλλα
  • 50 γρ αλεσμένα αμύγδαλα
  • 100 γρ αλεύρι
  • αλάτι
  • 125 γρ κρέμα γάλακτος
  • 50 γρ μέλι
  • 8 Κουταλιές λικέρ πορτοκάλι
  • 350 γρ μαρμελάδα βερίκοκο
  • 150 γρ μαρμελάδα πορτοκάλι
  • 1 κάλυμμα από αμυγδαλοπαστα
Οδηγίες

  1. Τρίβουμε 150 γρ κουβερτούρα και τη λειώνουμε με 150 γρ βούτυρο.
  2. Χτυπάμε 10 λεπτά τους κρόκους με 50 γρ ζάχαρη, τη βανίλια και την κανέλα να γίνουν πηχτή κρέμα .. Προσθέτουμε τα αμύγδαλα, το κοσκινισμένο αλεύρι και το μείγμα βουτύρου-κουβερτούρας.
  3. Τα ασπράδια τα χτυπάμε με μια πρέζα αλάτι σε πηχτή μαρέγκα, ταυτόχρονα αφήνουμε να πέφτει 150 γρ ζάχαρη και συνεχίζουμε το χτύπημα μέχρι να διαλυθεί ...
  4. Τα αναμιγνύουμε στο μείγμα των κρόκων. σε μια φόρμα με στεφάνι 26 εκατοστών Βάζουμε στον πάτο μια λαδόκολλα. Ρίχνουμε όλο το μείγμα και Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο σε 175 βαθμούς στη δεύτερη σχάρα, υπολογίζοντας από την κάτω η (με αέρα σε 150 βαθμούς) για 50 λεπτά. Αφήνουμε να κρυώσει στη φόρμα.
  5. Για το γλασο τρίβουμε 150 γρ κουβερτούρα. Ζεσταίνουμε την κρέμα γάλακτος με τα 30 γρ βούτυρο και μέλι μέχρι να αρχίσει να βράσει. Τραβάμε από τη φωτιά και λειώνουμε μέσα σ αυτό την κουβερτούρα.
  6. Με ένα πριονωτό μαχαίρι κόβουμε το παντεσπάνι οριζόντια, ώστε να έχουμε 4 φέτες ύψους ίδιου. Αλείφουμε το καθένα με 2 Κουταλιές λικέρ.
  7. Ζεσταίνουμε καλά τις δυο μαρμελάδες, και τις περνάμε σουρωτήρι από. Αλείφουμε με το 1 / 5 του μείγματος των δυο μαρμελάδων καθένα από τα 3 παντεσπάνια και τα τοποθετούμε το ένα πάνω στο άλλο. Πάνω στο τέταρτο βάζουμε τα υπόλοιπα 2 / 5 της μαρμελάδας και αλείφουμε το γλυκό γύρω γύρω.
  8. Ξετυλίγουμε πάνω από την τούρτα το κάλυμμα αμυγδαλοπαστα και το πιέζουμε καλά, κόβουμε τις άκρες που περισσεύουν
  9. Χύνουμε το γράσο πάνω στην τούρτα, και κρατάμε λοξά γύρω γύρω για να το μοιράσουμε με κυκλικές κινήσεις ομοιόμορφα. Αφήνουμε να στερεοποιηθεί.
  10. Την τούρτα την γαρνίρετε αν επιθυμείτε με κομματάκια σοκολάτας.
Λίγα μυστικά ακόμα

Εγώ δεν έβαλα από πάνω το γλασο σοκολάτας, αλλά την στόλισα με την αμυγδαλοπαστα σε σχέδιο αγκινάρας.

Σχόλια
Σχόλιο από Margo , Σάββατο, 16 Οκτώβριος 2010 vote imagevote imagevote imagevote imagevote image
Μπράβο Bianka με τις δημιουργίες σου!!
Σχόλιο από Hlianna , Σάββατο, 16 Οκτώβριος 2010
Άλλη μια υπέροχη τούρτα μας έδειξες, Βιανκα!!!!
Σχόλιο από iwannitsa , Σάββατο, 16 Οκτώβριος 2010 vote imagevote imagevote imagevote imagevote image
Κοριτσακι μου...δεν παιζεσαι πια!!!!
Σχόλιο από hrisag , Σάββατο, 16 Οκτώβριος 2010 vote imagevote imagevote imagevote imagevote image
Τι να πω εγω,τα ειπαν ολα τα κοριτσια,χιλια μπραβο εχεις!!
Σχόλιο από Ε.Φ. , Σάββατο, 16 Οκτώβριος 2010
Πρωτότυπη η εξωτεριή εμφάνιση της τούρτας αυτής!ασυνήθιστη και ενδιαφέρουσα!σίγουρα , απο τα υλικά της και τον τρόπο παρασκευής,είναι και καλής γεύσης!
Σχόλιο από sofouleli , Δευτέρα, 18 Οκτώβριος 2010 vote imagevote imagevote imagevote imagevote image
Mπιάνκα μου τέλεια !!!!!!!!!!!!!
Με σένα δίπλα δεν θα φοβόμουν ν ανοιξω και ζαχαροπολαστείο τελικά.
Μεταφορά στην κορυφή